Kastelenreis Zuidwest Polen - Paleis Jugwice

Paleis Jugowice

4* Hotel Paleis Jugowice is gelegen in Neder-Silezië (Dolny Sląsk) in het zuidwesten van Polen, op 75 km van Wroclaw, de hoofdstad van de provincie.

Alle hotelkamers in Palac Jugowice zijn verrassend en stijlvol ingericht. De Junior Suites bevinden zich in de oude paardenstallen van het jachtslot. Ze zijn modern en smaakvol ingericht . Ze hebben een eigen badkamer met douche,  tv, telefoon, kluis, minibar en gratis toegang tot internet. De Sweet Dreams Suites zijn luxueuze hotelkamers die zich, evenals de Junior Suites, in de oude paardenstallen van het jachtslot bevinden. De Sweet Dreams Suites hebben dezelfde faciliteiten als de Junior Suite, alleen met een ligbad. Er is gratis WiFi in het gehele complex.

Het uitgebreide spa complex ligt direct naast het hotel. Met een oppervlakte van 3000 m² heeft u alle ruimte om even lekker te genieten. Op het terrein bevinden zich zeven houten huisjes, waarvan vier sauna’s, een wellness-bar, kleedruimte met douches en een rustruimte. Tevens vindt u er twee dompelbaden (koud en warm) en een verwarmd zwembad. 

Hotel Paleis Jugowice heeft in 2016 van Trip Advisor de Excellent Award gekregen.