Panorama _fot. Filip Kwiatkowski (2)

Warschau - excursies en activiteiten

Stadsrondleiding Warschau

De rondleiding gaat langs de meest belangrijke bezienswaardigheden en attracties van Warschau.  De Oude Binnenstad met het Koninklijk kasteel, het Marktplein en de Barbican en de meer recente wijken met o.a.  het monument van de Warschau opstand in 1944 en het voormalige getto. Zo gaat u langs de Koninklijke route met o.a. het presidentiële paleis , de Universiteit van Warschau en de Heilige Kruiskerk, waar het hart van Chopin zich bevindt. De rondleiding eindigt in het prachtige Łazienki Park met het Koninklijk Paleis, ook wel Paleis op het Water genoemd,  en het Chopin monument.

Prijs € 46,- p.p. bij minimaal 4 personen

Tijdsduur: ca. 4 uur

Nederlandsprekende gids

Deze excursie is op aanvraag

Chopin concert

Frederic Chopin concerten in de oude binnenstad van Warschau, uitgevoerd door de beste pianisten. De concerten vinden plaats in de gotische setting van de Galerij van de Vereniging van Poolse Kunstfotografen, gevestigd in de linkervleugel van het Koninklijk Kasteel op het Plac Zamkowy (het Kasteelplein) in het oude centrum van Warschau. De concerten worden uitgevoerd door uitstekende pianisten, onder wie professoren aan het Conservatorium van Frederic Chopin, laureaten van vele nationale en internationale muziek concours. Het concert duurt iets meer dan een uur. In de pauze wordt u een drankje aangeboden.

Prijs € 28,- p.p.

Tijdsduur:  iets langer dan 1 uur 

Dagelijks, aanvang 18.00 uur 

Fietstour Warschau

Tijdens deze 3-uur durende fietstour bezoekt u een uitstekende selectie must-see bezienswaardigheden van Warschau! U fietst onder de begeleiding van een Engelssprekende gids langs het oude centrum, de Nieuwe Stad, het Paleis van Cultuur en Wetenschappen, het Graf van de Onbekende Soldaat, de Saski en Krasinski Tuinen en de beroemde Koninklijke Route. Ook zult u genieten van het panoramische uitzicht over de stad vanaf de over van de rivier de Wisla. Kom en laat u verrassen door Warschau!

Prijs € 35,- p.p.

Tijdsduur:  ca. 3 uur 

Dagelijks vanaf 15 april tot 15 oktober