Vliegreis Warschau

Warschau - 4-daagse vliegreis

Ontdek Warschau, de hoofdstad van Polen, in deze 4-daagse vliegreis! Ervaar deze historische en bruisende stad.  Boek ook een stadsrondleiding, een fietstocht door het oude centrum en de moderne deel van de stad of een Chopin concert bij!

Warschau is de hoofdstad van Polen vanaf het einde van de 16de eeuw. Met zo’n 1,7 miljoen inwoners is Warschau de grootste Poolse stad.  Geheel verwoest  gedurende de WOII en het opstand in 1944, is het stadshart geheel heropgebouwd  op basis van oude foto’s, afbeeldingen en schilderijen. Sinds de toetreding van Polen tot EU in 2004 is de stad nog verder verfraaid.

Wandel door de Oude binnenstad met z’n schilderachtige Marktplein, gotische kerken, middeleeuwse verdedigingsmuren, de  renaissance en barokke gebouwen en het gereconstrueerde koninklijk kasteel.  Het is moeilijk voor te stellen dat dit deel van de stad in puin lag na de opstand in 1944.  Verder kunt u  twee koninklijke paleizen, die in prachtige parken liggen, bezoeken  – het Łazienki Paleis en het Wilanow Paleis.  Het Paleis van Cultuur en Wetenschappen, in het middelpunt van Warschau, is een typisch voorbeeld van de architectuur van sociaalrealisme. Van de 30ste verdieping van deze hoogste gebouw van de stad heeft u een fraai panoramisch uitzicht. Er zijn vele musea, kunstgaleries en theaters in Warschau. Meer  

De 4-daagse vliegreis Warschau is inclusief:

Prijs vanaf € 319,- p.p.

Vlucht Eindhoven – Warschau  – vertrek op vrijdag, terugvlucht op maandag
Vlucht Amsterdam – Warschau – vertrek op vrijdag, terugvlucht op maandag
Als extra te reserveren:
  • Stadsrondleiding € 46,- p.p.
  • Chopin concert € 28,- p.p.
  • Fietstour Warschau € 35,- p.p.

Informatie over excursies en activiteiten in Warschau