iStock-gory

Reviews

5/5

Wat heeft u ons geweldig geholpen met het vinden van  een goed Pension in Zakopane.   Uw kennis van Polen en flexibiteit in het vinden van oplossingen is buitengewoon groot.

Hartelijk dank,

Simon van Geldorp en Inger van Heijst ( Bergen NH)
september 2021

Beste Mevrouw Simonse.

Via deze weg wil ik u heel hartelijk danken voor de goed georganiseerde en onvergetelijke vakantie.

Nadat onze vlucht was geannuleerd heeft u ons goed bij gestaan en geholpen.

Wij komen zeker bij u terug om nog een vakantie naar het mooie Polen te boeken.

Super bedankt voor alles.

Vriendelijke groet 

Silvia Stoof
augustus 2021

Hoi Barbara

Gisteren thuisgekomen.
Uitstekende vakantie gehad!! Gaan we niet vergeten en zullen we fijn op terug kijken. De trip was precies goed gepland (lengte verblijf per locatie, volgorde, locaties hotels ook goed).
Ook zeer positief over het land Polen en de Poolse mensen 👍.
Minpunt:
– infrastructuur; een paar keer erg druk verkeer, files vooral bij Krakau, Zakopane en de betaalpoorten tolwegen
Minpuntje:
Persoonlijk heb ik liever parkeergelegenheid bij het hotel, dit lukte nog aardig in Krakau maar in Wroclaw niet. Maar dit is niet heel erg hoor :-).
Nogmaals voor de rest GEWELDIG!!👌
Groetjes

P. V.
augustus 2021

Beste Barbara,

Samen met mijn dochter Rachel boekten wij bij Simonse Tours een prima verzorgde reis naar Krakow en Auschwitz. 

Hartelijk dank daarvoor.

Uw bereidheid om spontaan correctief in te haken waar er ook maar iets mis dreigde te gaan (b.v. bij het Online inchecken) waarderen wij zeer.

Het Legend Hotel verdient meer dan zijn drie sterren. Schoon en nieuw gerenoveerd blinkt alles je daar tegemoet. Het plezierig personeel deed uiterst zijn best om ons een zo goed mogelijk verblijf te gunnen. Het prima ontbijt was tevens zeer uitgebreid. Het hotel ligt op wandel afstand van de oude stad, terwijl om de hoek “mijn Krakautours.nl”, met hun prima verzorgde wandel en fietstochten, echte aanraders zijn.

Wij wensen Simonse Tours veel succes toe en komen zeker terug indien wij nadere plannen voor het mooie Polen hebben.

Vriendelijke groet,

Rachel en Hans Cohen Rodrigues
 Loosdrecht, 26 juli 2021

 

Wij zien terug op mooie en zeer geslaagde dagen in Krakow ! Alles was  naar wens, een goede transfer met een aardige chauffeur, ook de excursie naar Auschwitz was prima geregeld. Een mooi hotel, en ook het goede eten hebben het ook dit keer mede, tot een  mooie  en bijzondere vakantie gemaakt.

Hartelijk bedankt!

Vriendelijke groet,

Diederik, Simmie, Kayleigh en Ramon Hofstede
oktober 2020

 

Voor het regelen van een studiereis naar Polen van de Geowetenschappen Honours College van de Universiteit Utrecht heb ik intensief contact gehad met Barbara Simonse. Helaas kon de reis – gepland voor april 2020 – niet doorgaan vanwege de coronacrisis. Desalniettemin ben ik erg blij met hoe de voorbereidingen zijn gegaan. Erg betrokken, altijd vriendelijk, en zeer veel kennis over vervoer, activiteiten, hotels en steden. Zeker als een grote groep is het een groot voordeel om bij Simonse Tours te reserveren voor een rondleiding bij concentratiekamp Auschwitz-Birkenau, aangezien het proces gecompliceerd is en lang van tevoren geboekt moet worden. Ook voor het vervoer van een grote groep is het een groot voordeel om dit bij Simonse Tours te regelen, dit is zelfs goedkoper dan het zelf te doen! Ik heb de bus persoonlijk vanbinnen en buiten bekeken als voorbereiding van de reis, deze was erg mooi en nieuw. Helaas hebben we deze uiteindelijk niet kunnen gebruiken. Als het Geowetenschappen Honours College later besluit om naar Polen te gaan, zal ik zeker Simonse Tours aanbevelen.

april 2020 

 


Hallo Barbara,

Inmiddels zijn we weer thuis van ons Polen avontuur en even aan het uitblazen van alle indrukken bij Auschwitz en Krakau.

Alles was goed geregeld, transfer van het vliegveld naar hotel en weer terug, chauffeur communiceerde dat hij er aan kwam, en vertelde onderweg veel over enkele bezienswaardigheden, en was erg behulpzaam.

Ook de trip naar Auschwitz was goed geregeld en de gids vertelde erg veel over de gebeurtenissen omtrent deze beide kampen.

Ook wil ik je bedanken voor de verdere goede organisatie en hulp bij het inchecken voor de terugreis.

Wij kijken dus terug op een geslaagde (kleine) week en hopen dit nog eens te doen.

Met vriendelijke groet

Fam Buunk
februari 2020

We zijn weer terug van een indrukwekkende, enerverende en emotionele trip naar Krakau /Auschwitz.

Graag wil ik je laten weten onder de indruk te zijn van de wijze waarop deze reis is georganiseerd!!

Alles klopte tot in de puntjes: De transfers, met hele vriendelijke chauffeurs, die via de app info doorgaven; Het hotel, dat prima in orde was; De excursie naar Auschwitz Birkenau, onvoorstelbaar indrukwekkend!

Ik wil je dan ook enorm bedanken voor deze mooie en goed betaalbare reis. Volgend jaar ga ik terug met mijn man en de andere kinderen en zal dan zeker de boeking via jouw organisatie doen.

Nogmaals DANK.

Hartelijke groet,

Annemarie Vos
februari 2020

Hallo mevr. Simonse,

Intussen al weer een hele tijd thuis, bijna 2 maanden, moeten we nog regelmatig terugdenken aan de erg mooie vakantie in augustus/september die we in Polen (heel Polen rond) hebben gehad!

Natuur, cultuur, steden, platteland, dorpjes; alles geweldig!

Ook overal prima hotels, gunstig gelegen in de steden!

Bedankt voor de goede zorgen!

Coos en Jos van den Berg
november 2019

Hoi Barbara,

Vanavond terug uit Krakau gekomen, wat een mooie stad en jij heel hartelijk bedankt dat alles zo perfect geregeld was, zeker voor herhaling vatbaar, 

hartelijke groeten,

Lieke en Erik van der Hamsvoord
oktober 2019

Beste mevrouw Simonse,

Wat heeft onze groep genoten van de 4-daagse reis naar Krakau !

Wat is het een prachtige stad, het hotel was prachtig gelegen, de excursies werden perfect geleid door Kasja.

Alles liep op rolletjes, echt geweldig ! De keuze van de restaurants en de menu’s vielen ook bij iedereen in de smaak !

Nogmaals hartelijk dank !!

Albert Sellink 
oktober 2019 

Beste mevrouw Simonse,

We hebben een zeer goed georganiseerde trip gemaakt naar Krakau en Auschwits-Birkenau! Alles liep soepel en was goed geregeld. Hartelijk dank!

Stijn Oosterling
Tilburg, oktober 2019

Hallo Barbara,

Wij willen je bedanken voor de uitstekend geregelde vakantie, wij hebben er erg van genoten.

Met vriendelijke groet,

Mark, Diana, Dada en Janco
oktober 2019

We willen je nog bedanken voor de mooi reis naar Krakau. 

Alle transfers waren prima geregeld en we hadden een goed hotel.

We vonden Krakau een bijzonder mooie stad en hebben genoten.

De excursie naar Auschwitz was ontzettend indrukwekkend.

Al met al een prima reis!

Dankjewel voor het regelen!

Met vriendelijke groeten,

R. & J., oktober 2019

Dag Barbara.

Wij zijn nu 2 weken thuis van onze autorondreis in september van Zuid naar Noord Polen met een verlenging in kasteel Ryn en genieten nog na met onze foto’s en herinnerringen.

Mede door U is onze reis zo goed verlopen en hebben wij kunnen genieten van het land Polen, zeker van de verschillen in natuur onderweg. De door ons ontvangen informatie en plattegronden hebben hierbij zeker geholpen.

De steden die we hebben gedaan waren verrassend en zeker het bezoeken waard.De hotels waren goed en waren centraal gelegen in de grote steden. De andere waren mooi gelegen in of vlakbij de natuur.

Onze hartelijke dank en vriendelijke groet,

Hans en Bets
Veghel, 10 oktober 2019

Goede morgen mevr. Simonse

Wij hebben genoten van onze reis naar Krakau alles was perfect geregeld. Bedankt daarvoor.

Met vriendelijke groet

Truus Diepenmaat en overige reisgenoten

oktober 2019

Beste Barbara,

Wij zijn inmiddels weer al 1 1/2 week thuis van een prachtige en onvergetelijke autorondreis van Zuid naar Noord Polen die mede dankzij jou ervaring en kennis heel goed is verlopen.

Wij willen je daarom hiervoor nog hartelijk dankzeggen voor jouw input hierin. Nu hebben wij zelf gezien en beleefd hoe Polen er werkelijk voor staat, een mooi glooiend en heuvelachtig landschap met in het zuiden de bergen. Heel divers en prachtige steden die nog goed intact zijn en er prachtig uitzien. De overnachting nabij het kasteel in Kliczkow was overweldigend.

Nogmaals bedankt en misschien in de toekomst nog eens een andere reis,

Met vriendelijke groeten,

Piet en Elly Puijpe
oktober 2019

Beste Barbara,

Ik wilde je nog bedanken voor de goede reis die wij met onze vrienden hebben geboekt bij jouw bureau. Perfect gelegen hotel, schoon, netjes, geweldig eten in het hotel!

Ook de mensen die ons brachten van en naar het hotel, allemaal netjes en ook daarvoor complimenten.

Ik heb al diverse mensen verwezen naar je bureau 🙂

Met vriendelijke groet,

Lia Inen
september 2019

Hallo,  

Via deze weg wil ik jullie nog bedanken voor de prima georganiseerde reis. We hebben in en van Polen genoten. De hotels en excursies waren top! We zijn zelfs nog een extra dag in wroclaw gebleven. 

Groetjes Denise van Baarle
September 2019
Dag Barbara,

 

Ik wil je even laten weten dat wij ontzettend hebben genoten van onze (eerste) reis naar Polen.
Wat een prachtige hotels! Wat een superaardige mensen en wat een prachtige natuur.  De excursies waren top geregeld door jou en ook hadden we van jou elke keer een handige plattegrond om van te voren uit te zoeken welke route wij zouden nemen.

Wij zijn fan geworden van Wroclaw. En genieten nu nog na met de meegenomen barrel-wodka van dwor sierakow.

Het is dat we de kinderen al beloofd hebben om volgend jaar naar Portugal te gaan…. Daarna gaan we voor jouw reis naar de baltische staten.

Met vriendelijke groet,

C.R., september 2019 

Dag mevrouw Simonse,

Morgen is voor ons de zomervakantie echt voorbij, we gaan weer aan het werk.
We zijn al weer twee weekjes terug van onze vakantie in Polen, maar mijn man en ik merken allebei dat we elke dag nog heel erg bezig zijn met de vakantie. Zoveel verschillende lagen en laagjes geschiedenis in een land, een volk, maakte voor ons dat we heel veel indrukken hebben gekregen en nog steeds bezig zijn die indrukken te ‘verwerken’. Heel veel lezen dus en heel veel googelen ! We gaan beslist terug om meer te zien.
Ik wil u heel hartelijk danken voor de schitterende reis, de prachtige dingen die we hebben kunnen zien (Gdansk, Malbork, Mazurische Meren om maar een paar te noemen) dankzij de route die u bedacht heeft. De informatie die u ons had gestuurd heeft er voor gezorgd dat we de juiste keuzes konden maken en de plattegrondjes kwamen regelmatig uit de rugzak te voorschijn.
In het bijzonder ook de gastvrijheid van de pensionhouders in Mikolajki wilde ik graag noemen !

Dus nogmaals dank en wens ik u een fijne dag !
Met hartelijke groet,


Marieke Reij 
augustus 2019

Beste mevr simonse

Terug van 10 dagen krakau
Keurig netjes geregeld
Alles klopte
Aardige mensen ,krakau pracht stad
Ik ben 2 dagen wezen fietsen
Heb me geen minuut verveeld
Dank voor uw reis
Klasse

Mvg peter pastoors
Utrecht, augustus 2019

Gisteren weer thuis gekomen van onze rondreis door Noord Polen. Wat hebben we weer een fantastische vakantie gehad! 

Nadat we vorig jaar naar Zuid Polen waren geweest, wilden we heel graag kennis maken met het andere deel van Polen. Het heeft ons zeker niet teleurgesteld.

Poznan en Torun, met hotels in het centrum van de stad, waren prachtig om te zien. Gdansk heeft ook een heel mooi centrum. Leuke boottocht gemaakt naar de Westerplatte en alle bezienswaardigheden bekeken.

Op doorreis naar Mazurie zijn we nog naar kasteel Malbork geweest (wat een aanrader) en de Wolfschanze bezocht. 

Voor de wandeling in het Nationaal Park in Bialowieza moesten we heel vroeg ons bed uit (5 uur begon de wandeling), maar het was wel de moeite waard (ondanks de regen). In Warschau hebben we met een gids een fietstocht gedaan door de stad. Zeker de moeite waard. Zo kom je een hoop te weten over de geschiedenis en kom je op plaatsen die je zelf nog niet ontdekt hebt. 

Kortom, we hebben genoten. Dank je wel voor het organiseren! 

Met vriendelijke groeten, 

Familie Deijkers
augustus 2019

Beste mw Simonse,

Wij zitten nu nog even in de wijk Kazimierz na te genieten van onze prachtige reis naar Krakau.

We willen u bedanken voor alle goede aanbevelingen en voorbereidingen, we hebben een zeer gevarieerde en indrukwekkende reis gehad.

Nogmaals hartelijk bedankt!

Groet,

Monique Michorius
augustus 2019

Dag Barbara, 

Inmiddels zijn  we weer thuis in Nederland, in Bathmen. We hebben een hele, fijne en verrassende vakantie gehad. Enorm genoten van de kwaliteit van de hotels, de ontbijten, maar vooral van de Poolse mensen, de vriendelijkheid, het gevoel van veiligheid, de schone interessante steden, de uitstekende Engels sprekende gids bij Auschwitz, de wandeling de berg op bij Zakopane, de pelgrimage in Czestochowa, de e-steps in Wroclaw.

Er waren wel heel veel Poolse gezinnen in Zakopane op vakantie, of eigenlijk deinsden we er voor terug. Dat was wel even slikken voor ons. Ons advies zou zijn om niet 3 nachten in Zakopane te overnachten. Voor ons was 2 genoeg geweest. Verder kijken we met heel veel plezier en een goed gevoel terug op onze vakantie. Als ik alleen voor mezelf praat, wil ik graag de rest van het land ontdekken, dus ook Gdansk, Warschau, Poznan, enz.

Nogmaals dank ook namens man en zoon!

Hartelijke groeten,

Anne-Marie Jogems
augustus 2019 

Beste Mevrouw,

Vorige week zijn wij teruggekomen van de kastelenreis door Zuid-Polen.

Bij deze willen wij u hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze bijzondere reis.

Alles was heel goed geregeld en we hebben het prima naar ons zin gehad. Ook de bezoeken aan de zoutmijn en Auschwitz hebben erg veel indruk op ons gemaakt. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en we zullen uw organisatie zeker aanbevelen bij anderen!

Met vriendelijke groet,

Familie Nieuwhart
augustus 2019

Hallo Barbara,

Wij hebben een fantastische reis door zuid Polen achter ons liggen.

Wat een prachtig land. En wat heb jij goed voor ons gezorgd. Alle hotels waren goed.

In Krakau ons gesitueerd in de mooiste wijk van die stad. Wij voelden ons helemaal thuis in Kazimierz. Veel gezien, soms adembenemend, soms om stil van te worden. Zoveel cultuur,  historische gebouwen, en heel veel kerken, overal.

In Zakopane gewandeld met mensen die ook via jouw eenzelfde reis geboekt hadden.

Fantastisch.

Het Radisson blue hotel was wel een uitschieter. Zoveel luxe.

Al met al een hele mooie reis om op terug te kijken.

Dank je wel.

Hugo en Rinie Vonken
Maarheeze, augustus 2019 

Hallo, 

Onze vakantie in krakau is goed verlopen.

Afspraken die u heeft gemaakt met de taxi’s betreft luchthaven-hotel vv waren stipt op tijd waarvoor onze dank.

MVRGR  R. Scholten
augustus 2019

Beste mevrouw Simonse,

Wij hebben een fantastische reis door Noordpolen gemaakt, de hotels waren bijzonder goed en het eten was perfect.
Wij hebben genoten van de prachtige natuur en de mooie steden, ook vonden wij de Poolse mensen erg behulpzaam en vriendelijk.
Polen heeft ons hart gestolen.

met vriendelijke groet,

familie Strik
augustus 2019

Goede morgen 

Wij zijn terug uit Polen. Het was een geweldige ervaring , zeker met het bezoek aan Auschwitz…. Maar ook Warschau was een grote en prettige verrassing, met prachtig hotel en uitgebreid ontbijt!!

Het hotel in Krakow was goed maar eenvoudig , maar wel weer met prima ontbijt, en gunstige ligging.

Al met al een zeer geslaagde trip. Bedankt voor de goede organisatie; alles liep op rolletjes.

Martin de Visser
juli 2019 

Hallo Barbara

De reis naar Krakau en excursie naar Auschwitz was goed geregeld Kazimierz III goed hotel en bedden en airco (35 graden buiten) ook dat het buro in polen die opbelde om de excursie te vervroegen vanwege de hitte was prima alleen vroeg uit de veren werd vervroegd van half 10 naar half 7 en een goede gids die de tijd nam en ook voor extra water zorgde toen we naar Birkenau gingen. en van het hotel kregen we tasje met onbijt mee omdat we zo vroeg weg gingen wij zijn gegaan van 24 totenmet 27 juni. 

groet Joost Messcher
juli 2019

Barbara,

Sorry dat ik niets meer van mij liet horen.

Wij hadden nog een super mooie vakantie met zoveel mooie herinneringen. 

Ook Krakau heeft ons meer dan bekoord. Alles was heel goed georganiseerd. We hoefden ons nergens zorgen over te maken. We verbleven in een hotel in de gezellige en knusse Joodse buurt.

De eerste dag: Het bezoek aan Wawel met de speciale rondleiding achter de schermen en bijhorende tuin, de crazy tour met de trabanten naar Nova Huta begeleid door 2 enthousiaste dames was heel speciaal en heeft ons eigenlijk wel geraakt. Het liet ons duidelijk de andere kant van Krakau zien.

De tweede dag: Het bezoek aan de gigantische zoutmijn: gewoon prachtig en spectaculair! En dan het Schindler’s museum: heel indrukwekkend. Het gaf ons een goed beeld van het leven in Krakau tijdens WOII, een echte aanrader.

De derde dag: het bezoek aan Auschwitz en Birkenau… Daar werden we allen stil van. Dit kunnen we met geen woorden beschrijven! Je moet er gewoon geweest zijn.

Onze laatste dag in Krakau sloten we af met een fietstocht door het natuurpark. Hier hebben we ontzettend van genoten. We kregen begeleiding van een jonge gids: zo’n gemoedelijke kerel met zoveel kennis over de Poolse geschiedenis. Ook een Joods vrouw uit Amerika reed met ons mee. Het was echt een super ervaring. We wisselden dan op het einde ook spontaan onze adressen uit in het vooruitzicht om elkaar nog eens te kunnen ontmoeten.

Czestokowa waar we een bezoek brachten aan de bedevaartsplaats. Enkele kilometers daarvandaan verbleven we 2 nachten we in een paleis… Jawadde, was dat een luxe! Zo’n lekker eten en een prachtig domein. Een toffe verpozing tussen 2 steden door. We deden daar een fietstocht door het Poolse platteland en kwamen in contact met de lokale bewoners. Toeristen waren ze blijkbaar niet gewoon in deze kleine dorpjes. Wij geen Pools, zij geen Engels, maar met onze lichaamstaal konden we elkaar wel verstaanbaar maken (soms wel tot grote hilariteit van één ieder… :-))

En als afsluiter bleven we nog 2 dagen in Wroclaw. Een mooie stad. Maar hier begon het te regenen waardoor we de gemoedelijke sfeer op de terrasjes een beetje hebben gemist. Maar de rynek, de vele kaboutertjes, de kleurrijke gebouwen en de gigantische fontein met bijhorende show… zullen ons zeker bij blijven.

M.a.w. we hadden een prachtige reis in Polen en willen jou dan ook bedanken om ons hierin te begeleiden.

En dat we later ook nog eens de andere kant van Polen willen zien, staat nu al vast. Hopelijk kunnen we dan opnieuw beroep doen op jouw Poolse deskundigheid. 🙂 

Ik probeer nog een aantal fotootjes door te sturen. 

En ja, je mag onze reactie zeker op jouw site plaatsen.

Mvg, 

Mieke Duynslager
juli 2019

Dag Barbara,

Vandaag onze laatste dag in Zakopane. Onze valiezen aan het pakken en vertrekken naar Krakow. We hadden hier zo’n prachtige dagen.

De Tatra heeft ons erg bekoord. We deden hier ongelofelijk prachtige bergwandelingen… Niemand van ons had dit, voor we vertrokken, voor ogen… Hier komen we zeker nog eens terug!

Met een goed gevoel verlaten we deze streek en laten ons verrassen door het tweede deel van onze vakantie… 🙂

Met vriendelijke groeten,

Johan en Mieke
juli 2019

Hallo Barbara, 

We zijn weer terug van een 6-daagse stedentrip Gdansk. Wat een heerlijke en mooie stad. De reis was vooraf weer prima door u voorbereid, waarvoor dank. De stadswandeling met Isabelle was zeer informatief met o.a. bezoek van solidariteitsmuseum. Verder genoten van de prachtige binnenstad, de heerlijke Poolse keuken, de vriendelijke mensen, uitstapje naar Malbork en Sopot en indrukwekkend 2e wereldoorlog museum. Kortom we hebben als groep van 8 personen een mooie tijd gehad in deze Poolse stad. Weer een voltreffer na Krakau en de Baltische staten. Barbara namens ons allen bedankt voor de organisatie van de trip. 

Met vriendelijke groeten,

H. Schuurman
juli 2019

Hallo Barbara,

We hebben een uitstekende trip naar Krakau gehad. Alles was prima geregeld en Krakau is een prachtige stad.

Helaas was de temperatuur wat hoog voor de stadswandeling met de gids. Maar in de regen lopen is erger.

Bedankt en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Cees de Wit
juli 2019

Geachte mevrouw Simonse,

Hartelijk dank voor de perfecte stedentrip!. We hebben genoten in de mooie stad met een gezellig centrum. De joodse wijk was top. Zoveel gezelligheid.

Schindlers factory, Auschwitz en Birkenau waren zeer indrukwekkend. Het zou een verplichte schoolreis voor de jeugd moeten zijn.

Alles was goed geregeld met vervoer. De mensen in polen zijn zo aardig en beleefd.

De zoutmijn was heel mooi en heerlijk koel met 36 graden boven de grond.

Hotel Kazimirz was goed met een heerlijk ontbijtbuffet!

Nogmaals Dank!

Groetjes Fam. Pennings
juli 2019

Goede middag, 

hierbij wil ik u graag bedanken voor het regelen van de reis naar Polen vorige week, alles was perfect geregeld en goed georganiseerd, van het ophalen en terugbrengen naar het vliegveld, de excursies en het hotel. 

Wij zouden niet weten waar wij over moeten klagen alles was goed, zelfs Krakow beviel ons uitstekend, de stad was schoon er was veel te zien het eten en drinken was goed en zelfs het weer was uitstekend.

Dus bedankt voor alles en hopelijk tot een volgende keer. 

Groetjes, 

Peter en Wilma van As
juni 2019

Beste Barbara, 

Ik heb met mijn dochter een heerlijke vakantie gehad in Krakow.

Het hotel was prima verzorgd, evenals de door u geboekt vervoer. De excursie naar Auschwitz was indrukwekkend en ook prima geregeld. De terugvlucht ging niet helemaal soepel, maar daar had u verder geen invloed op.

Bedankt en komen graag weer bij u terug.

Met vriendelijke groet,

Jan en Leanne Steenbekkers
juni 2019

Beste Barbara, 

Graag willen wij u hartelijk bedanken voor de uitstekende organisatie van onze 7 daagse reis naar Warschau en Krakau. De hele reis was perfect geregeld. De prima hotels, uw adviezen voor onze excursies, de uitstekende Engelstalige gids voor de excursie naar Auschwitz, de comfortabele treinreis, de transporten van en naar de luchthaven hebben eraan bijgedragen dat wij echt hebben kunnen genieten van onze vakantie. 

Veel dank voor uw inzet en ook voor het op het laatste moment snelle omzetten van de heenvlucht voor één persoon van onze groep.

Wij zullen uw organisatie zeker aanbevelen. 

Nogmaals veel dank! 

Met vriendelijke groeten,

Ilma, Leo, Sophie, Flip, Ineke en Gerhard
juni 2019

Hallo Mevrouw Simonse, beste Barabara

Graag willen wij u bedanken voor de uitstekende adviezen en de organisatie van de reis naar Polen.

Het was een van de mooiste reizen die wij gemaakt hebben.

Polen is een mooi land en er zijn veel mooie en interessante historische steden, gebouwen etc. te bewonderen. De mensen waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

De hotels waren allemaal prima in orde en het ontbijt was in alle hotels van uitstekende kwaliteit. Ook de excursies waren goed afgesproken en we konden op de afgesproken tijden terecht met goede gidsen.

Auschwitz heeft heel diepe indruk gemaakt en de zoutmijnen zijn imposant en niet te missen.

Wellicht tot ziens, want het noordelijk deel van Polen hebben we nog niet gezien.

Met hartelijke groeten

Jeanne en Frans van Groeninge
juni 2019

Beste Barbara, 

Gisteren zijn wij thuis gekomen na een zeer mooie en goed verzorgde reis vanuit Polen.

Het land en de sfeer is ons zo goed bevallen dat we zelf nog 4 overnachtingen hebben bij geboekt in een huisje op het platteland. We hadden die tijd ook even nodig om alle indrukken die we opgedaan hebben tijdens onze reis te verwerken.

Wat een prachtig land is Polen, maar ook zeker de vriendelijkheid van de mensen die we er ontmoet hebben. 

Na 10 dagen kan ik echt nog niet zeggen dat we Polen gezien en ontdekt hebben. We gaan zeker in de toekomst nog eens terug en zullen daar zeker uw kennis weer bij willen gebruiken.

Nogmaals bedankt voor uw snelle optreden en reactie toen het even niet helemaal goed ging in een hotel. Dat is overigens meer dan goed gemaakt met ons.

Onze hartelijke dank voor de verzorging van een voor ons ongelooflijk mooie vakantie

Hartelijke groet

John en Sandra Versluis
juni 2019

Hallo Barbara,

De reis is fantastisch verlopen! Alles is volgens regeling gegaan en ze waren allemaal dik tevreden over het eten.

Bij de zoutmijn is ook alles goed gegaan en ze hebben ervan genoten.

Al met al een reis om op terug te kijken.

Hartelijk dank voor je inzet om alles te regelen!

Met vriendelijke groet,

Marria
mei 2019

Bij deze wil ik u zeggen, dat onze reis naar Krakau heel goed was. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker nog reizen bij jullie boeken. Morgen, vertrekken wij terug naar huis spijtig genoeg. Ook van vader en zoon uit Enter (Enschede, moest ik melden dat zij heel tevreden waren. 

Hartelijk dank.

Anita Truyaert uit België
mei 2019

Goedemiddag,

Namens mijn man en mijn dochters wil ik u hartelijk bedanken voor de perfect geregelde korte vakantie in Polen. We hebben genoten, mede dankzij het prachtige weer. 

Bij aankomst in Katowice stond het busje reeds klaar en konden we snel vertrekken naar Krakau. De chauffeur wist overall goed de weg en ontweek  op sommige plaatsen het slechte wegdek. Omstreeks 19.00 uur stonden we voor ons hotel. Ook dit was prima geregeld. mijn dochters vonden de bedden te hard. Omdat wij aan de achterzijde lagen, hadden we weinig tot geen last van de trams die geregeld voorbij redden. Het ontbijt was perfect geregeld en er was volop tijd en genoeg te eten.  

Verder hebben we op donderdag en vrijdag de stad verkend, hebben veel gelopen en gezien. Enkele souvenirs gekocht en vooral genoten!!!!

Wat is Krakau een mooie stad. De mensen zijn zeer vriendelijk en spreken over het algemeen perfect Engels.

Op mijn vraag waarom er zoveel souvenirs waren van de draak en wat het verhaal hierachter was, werden we terstond op de hoogte gebracht  in goed Engels. ze vond het ook nog leuk om te vertellen.

Op 3 mei was het de dag van de Grondwet. ’s middags/’s avonds was er muziek op het grote plein.

Jammer dat hiervan niets verteld wordt op de site. Ik vond het in ieder geval prachtig om te horen ook al begreep ik niks van de tekst. De samenzang van dit koor was al voldoende.  

Ondanks dat we op zaterdag zo vroeg op moesten vanwege het vertrek naar Auswitz en Birkenau , waren we maar wat blij dat we zo vroeg daar waren. het was rond half 8 al behoorlijk druk. Gelukkig konden we meteen doorlopen. Het was zeer indrukwekkend en nog steeds is het moeilijk te bevatten wat daar zich allemaal heeft afgespeeld tijdens de oorlogsjaren. 

Nogmaals bedankt voor het regelen van deze perfecte korte vakantie!!! 

Groetjes,

Familie Rijbroek
Merselo, mei 2019

Beste Barbara

In naam van al mijn collega’s en leerlingen die mee waren op de eindejaarsreis naar Krakau. Moet ik je hartelijk bedanken voor je organisatie van deze reis.

Ondanks dat je heel weinig tijd hebt gekregen van ons heb je toch aan onze behoeften kunnen voldoen. Alles verliep vlekkeloos, afspraken met de bussen werden nageleefd, de bussen waren steeds op tijd. Daarom willen wij nog eens de buschauffeurs bedanken , o.a. Mirek, voor hun inzet en begeleiding. 

Auschwitz, Birkenau, zoutmijnen, luchtvaartmuseum, Krakau met zijn oude stadsgedeelte en de joodse wijk waren voor ons de grootste blikvangers.

Enkel het weer was de spelbreker.

Het was een zeer aangrijpende, mooie, fijne eindejaarsreis voor onze studenten.

Bedankt en tot volgend jaar!!

Met vriendelijke groeten

Martin Van De Gehuchte
mei 2019
 

Beste Barbara, 

De reis naar Krakau met excursie naar Auschwitz was perfect georganiseerd !

Transport van vliegveld naar hotel, het hotel zelf (Yarden) was prima, ophalen bij hotel, vervoer naar Auschwitz, de gids ter plekke, vervoer naar vliegveld: alles prima geregeld, netjes op tijd, en correct. 

Dank je wel ! 

Met vriendelijke groet, 

Henk Bisschops
april 2019

Ik wil u nog bedanken voor de prima georganiseerde reis naar Krakau. Alle afspraken zijn punctueel gevolgd. Enkel het diner begon om 19.00 ipv 19.30, maar dat is keurig opgelost. De gids van zondag was fantastisch. De trip naar Auschwitz indrukwekkend. Kortom een prima reis. Ik zal ook nog een recensie op intenet schrijven.

Met vriendelijke groet, Martin Polak.
april 2019

Goedenavond,

We willen u bedanken voor de ontzettend goed georganiseerde reis. Alles was fantastisch geregeld.

We hebben genoten!

Groetjes,

Martin en Vanessa
april 2019

Via deze mail willen wij laten weten dat alles tot in de puntjes super was geregeld.

We hebben genoten van de stedentrip, zoutmijn en het indrukwekkende  concentratiekamp Auschwitz – Birkenau.

Vriendelijk bedankt voor het boeken. 

Groetjes, 

Kyra voor den Dag & Reza van de Munt
 januari 2019

Hallo Barbara, 

Vorig weekend naar Krakau geweest. We hebben genoten! Alles was perfect door je geregeld, zelfs de sneeuw. 

Hotel Kazimierz is perfect gelegen op loopafstand van het centrum en diverse gezellige restaurants in de nabijheid. Kamers netjes en ontbijtbuffet erg uitgebreid. Zelfs voor glutenvrije producten was op verzoek gezorgd. 

De kerstmarkt was iets kleiner dan we hadden verwacht maar enorm sfeervol en knus in het monumentale centrum van Krakau. Zoutmijnen en Auschwitz geweldig (indrukwekkend ook). 

Kortom: we hebben een heerlijke tijd gehad in Krakau. Bedankt! 

Met vriendelijke groet,  

Families Verhees/Van de Poel en Anthonissen
december 2018 
 

november 2018

Beste Barbara, 

Allereerst onze excuses voor de wel erg late reactie !  Maar, onze complimenten zijn er niet minder om !  We hebben zeer genoten van de door jou perfect georganiseerde reis.

Polen is een mooi land, in vele opzichten, het landschap, de infrastructuur, de gastronomie, de hotels, de steden, de vriendelijkheid, we hebben er ons zeer goed gevoeld ! En uiteraard de bezichtiging van de (voormalige) Duitse concentratiekampen, hetgeen, gelet op onze belangstelling voor de gebeurtenissen gedurende WO II, voor ons een belangrijk doel was, heeft zeer veel indruk gemaakt. 

We hebben de bedoeling, om een soort logboek of dagboek te maken van de belevenissen, in welks kader wij ook allerlei (kleine) herinneringen hebben bewaard. 

Beste Barbara, nogmaals heel veel dank (niet in de laatste plaats ook voor de oplossing van de betaling van de parkeerticket), wellicht komt het er nog eens van, om opnieuw Polen te bezoeken (bijv. alsnog voor een bezoek aan Sobibor) en dan zullen we zeker weer een beroep doen op jou !  

Wellicht tot ziens, 

Met vriendelijke groet, 

Hans Thomasson en Aafke Homan
november 2018
 

Beste mevrouw Simonse, 

We zijn net terug van onze reis naar Krakow.

Het was top geregeld. De transfers exact op tijd, de tour goed geregeld, chauffeurs vriendelijk en het hotel was zeer goed. Locatie perfect, zeer uitgebreid ontbijtbuffet, mooie schone gerenoveerde kamers.

Hartelijk dank hiervoor. We zullen u en deze indrukwekkende bijzondere reis dan ook zeker aanbevelen aan anderen.

Groeten 

Miranda, Martin, Ton, Thea, Roland, Mariska, René en Simone
november 2018

Dag mevrouw Simonse, 

Nog heel even wil ik terug komen op de reis naar Gdansk van 28 t/m 3 oktober jl.  

Het was voor ons de derde keer dat we een door u georganiseerde reis maakten die –  zoals we inmiddels gewend zijn – geweldig was georganiseerd. 

Top hotel en vooral gids Magda Sikora in Gdansk was een topper en Gdansk een verrassende stad waar het goed toeven was. 

Dat wilden we u nog even laten weten. Heel hartelijk bedankt voor alles. 

Met hartelijke groet vanuit Renswoude,

Henny en Jaap van Ommeren (namens de groep van 10 personen)
oktober 2018

Goedemiddag mevrouw Simonse, 

Net is ons groepje (4 stellen 60-75 jr met redelijke reiservaring) ) terug van de door u georganiseerde reis (5-11 okt) naar Warschau en Krakau. Van begin tot het eind was het een groot succes (hadden ook het weer erg mee) Fijn is ook, dat u heel gemakkelijk telefonisch bereikbaar bent voor nog wat nadere info.

Wij hebben uw land beter leren kennen waarderen. De hotels waren goed (incl geweldig ontbijt), m.n. de ligging in de gezellige wijk Kazimirz in Krakau was prima. Blij waren wij met de uitstekende, gediplomeerde, gidsen die ons in beide steden in vier uren erg veel lieten zien en horen. Zeker als je er kort bent is dat eigenlijk een ‘must’. Alle vervoer klopte perfect. De excursies waren interessant en indrukwekkend.

Bij onze evaluatie kwamen een paar puntjes naar voren, die mogelijk van pas kunnen komen bij volgende reizen:

  1. Ons verblijf in Warschau was eigenlijk een dag te kort. (15.00 aankomst, volgende dag gids, volgende dag 11.00 vertrek met trein)
  2. Een laat in de middag trein heeft het voordeel dat je nog wat kunt doen die dag.
  3. In beide steden zijn tram en bus gratis boven 70 jaar. (ID meenemen) We hoorden dat bij VVV in Warschau)

Namens ons allemaal heel veel dank voor de perfecte reis!

Bob Nagel
oktober 2018

Goedemorgen Barbara, 

Begin vorige maand zijn wij met z’n 2en naar Polen geweest. Je had voor ons een hele mooie stedentrip combinatie verzorgd.

We hadden in Warschau een luxe hotel en een leuke enthousiaste gids bij de stadstour. Het was een mooi moderne stad, met veel groen, veel parken en bezienswaardigheden. de treinreis zelf was ook heel leuk naar Krakau. Ook een hele mooie oude stad. Deze stad is ons favoriet geworden van de 2. kleiner maar net hotel in Kazimierz. Ook zeer goed verzorgd.

De excursies waren goed geregeld, de zoutmijnen waren prachtig en goed verzorgd door de gids.

Auschwitz &Birkenau waren natuurlijk zeer indrukwekkend. enigste minpuntje was dat de gids/organisatie er te snel doorheen ging. binnen 3 uur hadden we beide plaatsen wat gezien. Lang niet alles, daar ging het te snel voor. dit had wat langer gemogen.

We willen je nog graag bedanken voor het organiseren naar onze wensen van deze reis! Het is een prachtig land. We zouden nog graag in de toekomst terug willen gaan voor vakantie. Dus dan zal je vast wel weer wat horen

Nogmaals vele dank voor het organiseren!!

Groetjes,

Rik van den Dries en Marieke van Pelt
oktober 2018

Mevrouw Simonse,

Onze reis naar Polen zit er weer op.

We vonden het alle vier een prachtige reis. We hebben heel veel gezien, gehoord en .. gegeten.

U heeft alles zo goed geregeld. We hadden hele goede hotels met natuurlijk KASTEEL RYN en Dom MUZYKA als hoogtepunten, waarbij de laatste van ons de meeste punten kreeg. Wat een luxe. In Warschau vonden we het heel prettig dat bij het Regent hotel de bushalte aan de overkant was. Wij reisden gratis omdat wij allemaal boven de 65 jaar waren. Ook de gids Jola was heel prettig. Jammer genoeg hebben we geen grote dieren kunnen spotten in het oerbos maar de zonsopkomst was prachtig.  De afwisseling van de landschappen en steden en dan de zee hebben wij als plezierig ervaren.

We hebben geen enkele aanmerking op deze bijzondere reis.

Dat onze taxi bij aankomst er niet stond, was jammer maar ook begrijpelijk. Wij hadden een vertraging van 3 uur met onze vlucht.

Heel hartelijk bedankt voor uw organisatie van deze Polen-reis.

Vriendelijke groeten,

Ruud en Bea Uylenhoet
Bert en Petra Talens
september 2018

Dag Barbara, 

Polen is een mooi land, met gastvrije mensen. Prima eten. Wij hebben enorm genoten van onze 18-daagse reis door Polen (en Litouwen op mijn verzoek). 

De hotels waren goed. De steden mooi. De landschappen mooi. 

Perfect dat jullie dit op zo’n korte termijn allemaal konden regelen. 

Ivo, Mart & Chiel Veldscholten
september 2018

Goedemorgen Barbara, 

Nog bedankt voor het goede regelen van onze reis naar |Warschau en Krakau!!

Alles is goed gegaan. De hotels waren prima, Regent was heel mooi en Ester was op een top locatie

Ook de transports waren prima,en de excursies naar auswitsz en de zoutmijnen.

In Warschau hebben we rondleiding gehad 2 dagen van een oude vriendin van ons, Jola. Zij heeft 28 jaar geleden bij ons gewerkt en is nu gids in Warschau

bedankt en groeten

Franny en Hans  Hendriks
augustus 2018 

Dag mevouw, heer, 

Mijn vriendin en ik zijn vorige week terug gekomen van de reis naar Polen, Bialowieza enz. die we hebben gemaakt via uw organisatie. Wij willen u bij deze laten weten dat we het door u aangeboden programma heel leuk vonden. We hebben veel van de mooie natuur gezien onder leiding van privé natuurgidsen die ook zeer deskundig waren. Ook de fietstochten en het kanoën waren heel geslaagd.

De verblijfsaccommodaties waren in orde. Vooral het verblijf in Gugny sprak ons zeer aan. De gastvrouwen waren buitengewoon hartelijk en verzorgden ons uitstekend. 

Wij kijken terug op een geslaagde vakantie in Polen.

met vriendelijke groet,

Kees Loose
Etten-Leur, augustus 2018  

Geachte mevrouw Simonse,

Afgelopen vrijdag zijn we terug gekomen van een fantastische rondreis door Zuid Polen. Alle hotels waren top en in de steden gelegen aan de rand van het centrum (Krakau, Zakopane en Wroclaw). Excursies waren super geregeld. Vooral de fietstocht door Krakau was een aanrader. We hebben erg genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor het organiseren!

Met vriendelijke groeten,

Fam. Deijkers
augustus 2018 

Beste medewerkers,  

Ik en mijn man willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige en goed georganiseerde vakantiereis naar Polen.

Met vriendelijke groet,

Willemien de Ronde
augustus 2018 

Beste Barbara,  

Ondanks mijn beperkingen, 72 jaar, stappen beperkt tot 50 à 100 m en een trap omhoog, Ik rij wel graag met de auto, 

We hebben een meer dan fantastische reis gemaakt,( Baltische staten.) met auto + scootmobiel, Luxe badsteden, havensteden, middeleeuws, kruisridders, Hanze steden, Jugendstil, Modern, oerbossen, goede restaurants, met nog een cruise  op de Baltische zee om af te sluiten, Hotelkamers volgens wens, vriendelijke bevolkingen — heel de wereld op 16 dagen. 

Onze kajuit op de ferry was zeker de mooiste. 

De terminal hebben we moeilijk gevonden, onze Tomtom reed met ons naar een sociale wijk, nr 40 kende hij niet. Met enige moeilijkheden zijn we er geraakt.

Op de boot kregen we een parking bij de  roltrap Handicap, een kajuit vooraan in het midden voor juist onder de stuurhut, onze kajuit was gemeten 60cm breder dan de eerste kamer in Vilnius.

Wij waren ook vrij dicht tegen de trap naar de restaurant. Vriendelijk personeel wat ingezet werd voor alle taken. 

Alles is perfect verlopen, Volgend jaar vermoedelijk Polen, zeker Gdansk, dit was buiten gewoon en verder Polen verkennen, (interssante steden 3 dagen ter plaatse.)

Kunt U ons een grove voorstelling geven?  

Het was de derde keer dat we met een Nederlandse tourorganisatie op verlof gingen en driemaal top. ( Schotland) ( Elzas – Lotharingen – Champagne) ( nu Baltische staten).

Met een vriendelijke groet  en bedankt voor de mooie tour.

Johan & Frederika
augustus 2018
Goedemiddag,

De reis naar Polen zit er alweer op. Alles prima verlopen, hotels correct,geen problemen met in-en uitboeken. Prima geregeld.

Het enige, maar daar kan simonsetours niets aan doen, was de warmte en de drukte. Wat een mensenmassa overal. Het is echt veel drukker als een aantal jaren geleden, veel groepen met Gids. Naar Auswitch met Krakowtours als groep een uitkomst. Als individueel sta je lang in de rij.
Kortom, een geslaagde reis.
Bedankt voor het regelen.

Groet,

G.J.M.Netelenbos
augustus 2018 

Beste mevr. Simonse,

Afgelopen vrijdag teruggekeerd van onze Krakau reis. Mijn kleindochters en ikzelf hebben een bijzonder aangename tijd gehad. Al onze plannen hebben we kunnen uitvoeren.

Het Hotel Galaxy zeer comfortabel en efficient. Uw organisatie werkte tot in de puntjes.

Hartelijk dank en gaarne tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet

Ad Roelse
augustus 2018

Geachte mevrouw Simonse, 

Alhoewel wij al weer enige tijd thuis zijn ben ik er onder meer vanwege het warme weer niet eerder toegekomen om u een bericht te sturen met onze ervaringen. Bij deze wil ik u echter laten weten dat wij een prima vakantie hebben gehad en dat zeker mede dankzij de door u aanbevolen en geboekte hotels. Vrijwel alle hotel zijn ons prima bevallen: goede, veelal ruime kamers en prima ontbijten. Het op het laatste moment geboekte V SPA Hotel in Tartu is zeker een aanrader gezien het ruime zwembad met tal van extra’s (wij kwamen er aan op een dag met veel regen waardoor het zwembad een prima alternatieve besteding was). Ook het Vihula Manor was zeer de moeite waard, mede vanwege de uitstekende keuken. Het enige hotel dat ons tegenviel was Hotel Segevold te Sigula, waar de kamer niet erg ruim was en het ontbijt ondermaats was.

Verder heb ik, voor wat ze waard zijn, nog de volgende ’suggesties’:

– Het kasteel te Rzucewo is op zich een prima hotel, maar een locatie dichter bij of in Gdansk was wellicht beter geweest, ook gezien onze volgende bestemming (Ryn).

– Liepaja is qua plaats alleen aan te raden indien van daar met de boot wordt verder gegaan, verder is er niets te beleven of te zien. In ons geval was het dus beter geweest om van Riga direct naar Kaunas (zeer de moeite waard!) te gaan i.p.v. via Liepaja.  

– Hoewel ik het zelf had bedacht is de afstand van Bialowieza naar Krakau eigenlijk te lang om in één dag te rijden, dat vanwege het ontbreken van snelwegen en de vele wegwerkzaamheden.

Maar deze ‘suggesties’ hebben zeker geen afbreuk gedaan aan onze vakantie. Bij deze wil ik u dan ook hartelijk bedanken voor uw werk en een volgende keer maken wij graag opnieuw gebruik van uw diensten.

Met vriendelijke groeten,

Wim van ’t Hof
augustus 2018

Dag mevrouw Simonse,

We zijn vanaf zondag terug in Nederland maar we hebben een hele mooie reis gehad in Polen.

U had het heel goed geregeld, we hebben nergens problemen gehad en de plekken waren heel mooi.

Vriendelijke groeten van Marjolein Boekhoudt
augustus 2018

 

Beste 

Graag laat ik u weten dat alles prima is verlopen !

Topservice , die allemaal goed en vlot verlopen is.

En ook dank voor de snelle reacties via mail !!

Voor herhaling vatbaar ! 

Met vriendelijke groet , V.T. 
augustus 2018

Goedemorgen,

Hierbij wil ik je bedanken voor de goed georganiseerde rondreis. De accommodaties waren prima en lagen op een gunstige plek. Wij zijn zelfs een beetje van het land gaan houden.

Met vriendelijke groet,

Ilse Hakvoort
juli 2018

Hallo Barbara,

wij (Twan Melanie en Merijn) willen je ontzettend bedanken voor de reis die je voor ons in elkaar  hebt gezet (de noordelijke kastelenreis tegen de klok in) wij vonden het in 1 woord geweldig de 2 hotels die je voor ons hebt toegevoegd waren super nogmaals bedankt we kijken nu al uit naar volgend jaar

Gr Twan Verwijmeren 
juli 2018

Beste Barbara simonse

wij willen u hartelijk bedanken voor de fantastische georganiseerde rondreis naar zuid polen

alle hotels waren super netjes en makkelijk parkeren.

we hebben genoten!!

bedankt

gr fam. Van den Beemt 
juli 2018

L.S.

Wij hadden een auto rondreis: Polen/ Baltische staten ,gestart op 24.06.2018. 

Het was een prachtige reis.elk hotel was weer een verrassing.

Onze keus voor Gdansk is een aanrader .goed hotel .tram naar her centrum dicht bij,mooie stad.

Ook hebben we onderweg veel gezien.de wegen zijn een verrassing,maar er worden veel nieuwe wegen aangelegd.

Ontvangst in de hotels was vriendelijk,behalve in het Ryn hotel,daar vond ik de mensen ,vooral aan de balie, erg uit de hoogte en erg onvriendelijk,maar dat kan persoonlijk zijn. Jammer dat de rondleidingen in het kasteel,niet toegangkelijk zijn voor toeristen ,het is alleen in het pools.

In Riga,moest de auto naar een parkeer garage<12 euro per dag>, verder was er bij elk hotel plaats gratis. En dat is ook niet overal in west Europa.

Bedankt voor de reserveringen,alles was inorde.

Jeannette en Jan van Straalen
juli 2018

Beste mevrouw Simonse,

Wij willen u nog hartelijk danken voor de goede verzorging van onze reis. Alles was tip-top in orde en we hebben er een heerlijke paar dagen doorgebracht; wat een mooie stad!

Met vriendelijke groet,

M.D.
juli 2018

Hallo Barbara, 

we zijn inmiddels al weer een aantal weken aan het werk en kijken terug naar een fijne vakantie die we in Polen hebben gehad. Een mooi land met vriendelijke mensen. Opmerkelijk is de kwaliteit van het eten, werden we door verrast, zeer hoge kwaliteit voor mooie prijzen. De hotels waren allemaal van een goede kwaliteit, klein smetje was Krasyzin, hier hebben we over gebeld. Andere kasteelhotels erg leuk. Een heel leuke ontvangst in Oswiecim met een partytent waar we de motoren onder parkeerden.

Leuke steden en voor ons was Gdansk het leukst, niet te toeristisch en goed beloopbaar.

Ook het verkeer was niks mis mee, de bestuurders halen graag in maar geen enkele gevaarlijke situatie meegemaakt. De wegen waren over het algemeen goed, afwijken van doorgaande wegen zorgde wel voor wat hobbels en gaten.

Een echt motorland is Polen niet, maar dat hadden we ook niet verwacht.

Bedankt voor het samenstellen van onze reis en de diverse tips waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Mvrgr Hans van de Wetering en de andere motorrijders.
juli 2018

Mevr. B. Simonse,

Wij willen u hartelijk bedanken voor een uitstekend georganiseerde reis van 29/6 t/m 2/7 naar Krakau/Auschwitz. Het Hotel Kazimierz was perfect en de transfers van en naar het vliegveld waren goed geregeld. De excursie naar Auschwitz was zeer indrukwekkend en we hadden een goede gids. Inmiddels hebben we anderen, die deze reis ook willen maken, uw reisbureau aanbevolen.

Met vriendelijke groet,

Fam. de Swart, Purmerend
juli 2018

Simonse Tours,

Via deze mail willen wij u complimenteren met de naar onze mening perfecte organisatie van de door ons bij u geboekte reis naar Krakau DD 2 t/m 5 juli.

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd, zoals vervoer van en naar vliegveld, als wel de door ons afgenomen excursies.

Ook het hotel Kazimierz verdiend alle lof!

Nogmaals bedankt.  

Fam Boersma
Fam  van der Galiën
juli 2018

Hallo Barbara,

Wij zijn gister teruggekomen van onze 4-daagse reis naar Krakau/Auschwitz.

Wij hebben genoten van de reis, alles was perfect voor elkaar. Het hotel was prima. De excursie naar Auschwitz was goed geregeld, was erg indrukwekkend. Met goede gidsen. Ook de transfers waren allemaal prima.

Bedankt!

Groeten, Alieke van de Kraats
juni 2018

Beste Barbara Simonse 

Wij hebben in een heel gezellig familie pension in Koscielisko gezeten met een hele hartelijke gemoedelijke gastvrouw en gastheer. 

Zowel het ontbijt als het avond eten waren verrukkelijk en zo ( H) eerlijk Pools !!! 

We hebben een hele mooie week gehad .

De heen en terug reis gingen voorspoedig . We hebben via Sunny Cars een auto gehuurd vanaf het mooie vliegveld bij Krakow.

We hebben veel gezien en veel gewandeld zowel in het Poolse Tatra gebergte als in het Slowaakse gedeelte. Onze gastheer heeft ons geholpen met het reserveren van de boottocht op de Dunajec in het Pieninski Park Narodowy.Hij heeft ons naar de opstapplaats gebracht als weer opgehaald .

Wat een fantastische warme familie.

Wij , Jolanda en Brammi willen je heel graag op deze wijze bedanken voor de organisatie van deze reis. 

Groeten,

Brammi & Jolanda uit Biezelinge
juni 2018

Ha mevrouw Simonse,

volgens mij heb ik nog niet teruggekoppeld over onze reis naar Wroclaw. Ik rolde van het een in het ander.

Wij waren aangenaam verrast over de stad. Wat een prettige sfeer, mooie pleinen, prachtige musea. De botanische tuin is een topper.

Het hotel was prima, het ontbijt ook.

Graag tot een volgende keer.

Fijne dag,

Lydia Mieszczynski (Utrecht)
juni 2018

Beste mevrouw Simonse,

Wat hebben wij een leuke, interessante, kastelen/paleizen rondreis gemaakt in Zuid-Polen.

De gehele vakantie is ons zeer goed bevallen.

Vriendelijk dank,

Nel en Joop Brand
mei 2018

Hallo Barbara, we zijn terug van onze reis naar Krakau/Auswitch en hebben het geweldig gevonden!

Groet Patricia vd Hoff
mei 2018

Hoi Barbara 

Hartelijk bedankt voor je perfecte organisatie van onze stedentrip Krakau voor ons gezin.We hebben enorm genoten van de mooie stad en de bijzondere excursie naar Auswitz/Birkenau met een prima Engels sprekende gids.

Hotel Kazimier was prima qua ligging,nette kamers met goede bedden en uitgebreid ontbijt of goed gevulde ontbijttassen ivm vroeg vertrek uit hotel.Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.

Groeten Fam Cobussen
Mei 2018

Goedemorgen Barbara, 

Gisteren zijn we teruggekeerd van een mooie city trip naar Krakau.
De transporten van en naar de luchthavens en excursies verliepen vlot. De chauffeurs waren op tijd en erg vriendelijk. De tickets voor schindlers factory goed geregeld. De uitstap naar goudmijnen via Cracow tours verliep heel vlot met zeer aangename begeleiding. De samenwerking met Gosia verliep prima, fijn dat ze mee kon met het busje.

Qua restaurants : dank voor je tips.
Tot slot: onze correspondentie verliep heel vlot.
Kortom een heel leuke ervaring,  hiervoor onze warme complimenten en hartelijke dank.

Met vriendelijke groeten, 

Jean Stals
Kinroo, België,  mei 2018

Stedentrip Krakau mei 2018

Zowel op de vakantiebeurs  als later in een persoonlijk gesprek informeerde u ons uitgebreid over de mogelijkheden van een stedentrip naar  Krakau.
Keurig op de tijd werden alle vouchers en informatie naar ons gemaild.

Hotel Kazimierz was goed. Schone kamer, goede bedden, goed ontbijt en gunstig gelegen op een locatie tussen de oude stad en de Joodse wijk.
Tijdens de excursies  met Cracowtours naar Auschwitz en de zoutmijn hadden we goede Engelstalige gidsen.
Transfers van en naar het vliegveld werden op de afgesproken tijden uitgevoerd.    
Dit alles heeft er aan bijgedragen dat wij echt hebben kunnen genieten van deze stedentrip.

Familie Witte 
Dodewaard, mei 2018

 

Hallo Barbera,

We willen even laten weten dat we het heel fijn hebben gehad in Krakau. Alles was op en top door jou geregeld. Daarvoor onze dank!

We gaan je zeker aan bevelen……

Vriendelijke groet,

Fam. Kok uit Nibbixwoud

mei 2018

Beste Barbara,  

Ik wil je even laten weten dat de trip naar Krakau fantastisch was! Super geregeld en top locatie waar hotel Ester zich bevond! Dank dat alles zo goed geregeld was! We hebben genoten! 

Groetjes, 

Miranda in ‘t Veld
Oud Beijerland, mei 2018

Beste mevrouw Simonse,

Zaterdag 5 mei zijn wij weer thuis gekomen van een prachtige reis naar Warschau. Het is een bijzonder mooi land.

Graag wil ik u berichten dag het adres van ons verblijf in Jablonna niet juist is.

U geeft op:  UL Modlinska 5, Jablonna, maar het moet zijn:    Modlinska 105, 05-110 Jablonna

Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte organisatie.

Met vriendelijke groet,

Frans van Vrouwerff
Benschop, mei 2018

We zijn net thuis van onze dagen in Krakau. 

We willen u bedanken voor de geweldige goede en mooie reis. Alles was perfect geregeld, veel mensen ontmoet die ook bij u geboekt hadden. 

Geweldige gids bij auswitz, was erg indrukwekkend. 

Heel erg bedankt en zullen zeker reclame maken. 

Dick en Petra van Doorn Mathijssen
mei 2018

Beste mevrouw Barbara Simonse,

Gisteren avond zijn wij terug gekomen van een buitengewoon indrukwekkende reis langs 4 concentratiekampen in Polen.

Graag wil ik mijn dank en waardering laten weten voor de prima organisatie van deze reis, in samenwerking met de heer Cor Veroude.

In Warschau werden wij door de gids opgewacht om naar het Hotel te brengen. Uitstekende chauffeur. Goede hotels, en voor mij persoonlijk van belang: ieder hotel was goed op de hoogte met mijn dieetwensen.

Het is ook een mooie reis geweest door Polen. Graag wens ik u veel succes met uw reisorganisatie.

Met vriendelijke groet,

Johan Wagemakers
april 2018

Dag Brabara, 

Namens de groep van 15 gepensioneerde wil ik je hartelijk danken voor de voortreffelijk georganiseerde reis langs de Duitse vernietigingskampen in Polen die wij van 15 tot en met 19 april 2018 ondernamen.  De reis was door jou perfect en tot in detail geregeld. Prima gidsen,  met name de stadsgids Gosia was een erg enthousiast vertelster.

Ook de chauffeur Tomasz was perfect. Keurig netjes, steeds op tijd, behulpzaam en sprak goed Engels.

De reizigers waren ook erg tevreden over het telefonisch contact dat ze met jou gehad hadden.

Het programma was vol maar ook weer niet te vol, het was goed te doen.

Enthousiast waren de reizigers ook over de gekozen hotels waarbij met name hotel Galaxy er als 4 sterren hotel met een zeer goede keuken en luxe kamers er uitsprong.

Nogmaals hartelijk dank en wellicht tot wederhoren.

Namens de groep,

Cor Veroude, Oss
april 2018

Beste mevr. Simonse,

Gisterenavond terug gekomen van een stedentrip Krakau.

In een woord geweldig, mooie stad alles goed geregeld en de excursie naar Auswitch/Birkenau was heel indrukwekkend. Uiteraard hielp het weer mee wat onze stedentrip tot een succes heeft gemaakt.

Ik zou U in ieder geval aanbevelen.

Nu wil ik misschien eind september met mijn twee broers ook deze trip maken.

Is het dan weer mogelijk om bij U te boeken, en wat zijn dan de kosten voor drie personen voor eind september, waarbij het mooiste zou zijn op vrijdag vertrek en maandag weer retour.

Ik hoor graag van U.

Gr.,

Roelf Wildeman
april 2018

Geachte  mevrouw Simonse, 

Inmiddels zijn wij al weer enkele dagen thuis na onze reis naar Krakau. 

Graag willen wij u bedanken voor de perfecte organisatie!! Hotel Grand was een prima hotel. Ook een compliment voor de chauffeer die ons gereden heeft naar Auswitz / Birkenau en terug naar de luchthaven.

Nogmaals DANK!! 

Fam. Pruissen
Arkel, 31 maart 2018

Hartelijk dank voor jullie werk. Alles klopte prima en we hebben een gedenkwaardige trip gehad.

Vriendelijke groet,

Fam. Hoekstra uit IJsselmuiden
maart 2018