Van Zuid naar Noord Polen - Gdansk

Over Simonse Tours

Mijn naam is Barbara Simonse. Ik ben in Polen geboren en getogen en heb na mijn studie Engels aan de Universiteit van Krakau een aantal jaar in Polen in het onderwijs gewerkt. 33 jaar geleden heeft de liefde mij naar Nederland gebracht en heb ik hier, mede door mijn voorliefde voor reizen, een keuze gemaakt voor de reiswereld. Na het behalen van verschillende relevante diploma’s, heb ik in 1999 de stap genomen om Simonse Tours te beginnen.

Polen is een prachtig land met een eeuwenlange geschiedenis, rijke cultuur, bruisende steden, mooie natuur een gastvrije bevolking; dat wilde ik aan Nederlanders laten zien. Dit was dan ook de reden dat Simonse Tours zich in reizen naar Polen ging specialiseren. Enkele jaren later, na indrukwekkende studiebezoeken zijn daar de Baltische Landen bijgekomen.

Simonse Tours - reizen naar Polen

Door mijn lange ervaring in het organiseren van reizen, mijn directe contacten en de grote kennis van de landen, mag ik mij verheugen in vele trouwe klanten die graag gebruik maken van mijn adviezen en voorstellen. Ik werk met veel enthousiasme en het belang en de tevredenheid van mijn klanten staan bij mij op de eerste plaats! (zie ook ‘reviews van klanten‘).

Simonse Tours is vanaf 1999 lid van SGR. Wij zijn ook lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VVKR) evenals van de Poolse Kamer van Toerisme.

U kunt bij ons online een reis reserveren. Ook kunt u ons mailen, bellen of persoonlijk, op afspraak, uw wensen komen bespreken.

06 290 80 612

lid SGR vanaf 1999 – lidmaatschap nummer 2659

lid VVKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties) – lidmaatschap nummer 18011

lid Poolse Kamer van Toerisme (Polska Izba Turystyki)

Volg ons op Instagram