Autoreis Zuid Polen

Autoreizen

Het coronavirus en daaruit volgende maatregelen beperken onze vakantiemogelijkheden. Wereldwijd zijn velen vakantiebestemmingen minder toegankelijk of veilig, en wordt en minder gereisd per vliegtuig. Graag kijken wij samen met u naar wat er nog wel mogelijk is.

Heeft u een vakantie naar Polen al overwogen? Polen ligt op slechts 8 uur rijden van Nederland. Met adembenemende natuur en bruisende, gezellige steden maakt dit Polen een geweldige bestemming voor een vakantie per eigen auto. Polen is tevens een van de voorlopende landen qua snelheid van uitvoering van haar vaccinatieprogramma. In allen door ons aangeboden accommodaties zijn extra veiligheids- en sanitaire maatregelen getroffen voor een veilig verblijf. 

Hieronder treft u programma’s aan van door ons samengestelde autoreizen door Polen en de Baltische Landen. Wij hebben routes uitgekozen die door de mooiste regio’s lopen en u een goed  beeld geven van de landen, de cultuur,  de geschiedenis en het hedendaagse leven. Wij boeken hotels en zorgen voor routebeschrijving en benodigde informatie. U kunt onbezorgd reizen en heeft de vrijheid om in eigen tempo en naar eigen keuze het programma in te vullen. 

Als specialist in reizen naar Polen en de Baltische Landen kunnen wij uiteraard ook een (rond)reis naar uw persoonlijke wensen samenstellen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om deze wensen te bespreken.