Het Tatra gebergte - Zakopane

Appartementen Kościelisko

Het elegante appartementencomplex in Zakopane-Kościelisko is gelegen op ca. 4 km van het centrum en slechts 10 minuten lopen van de ingang van het Tatra Nationaal Park. Het biedt luxe appartementen ingericht met stijlvolle meubels en regionale elementen. Alle appartementen hebben en een balkon of een terras, een volledig uitgeruste kitchenette (keramische kookplaat en een magnetron), een zithoek met een flatscreen TV en een ruime badkamer met een bad of een douche. Er is gratis Wifi. 

Buiten is er een kampvuurplek en gratis eigen parkeergelegenheid.

De 2-persoons studio van 25 m2 bestaat uit 1 kamer met een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden, een kitchenette en een douche en toilet.

De 3-persoonsstudio van 30m2 is ideaal voor 2 volwassenen en een kind. Het appartement bestaat uit 1 kamer (met een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden), een slaapbank, een kitchenette en een douche en toilet.

Het 4-persoonsappartement van 35m2 is ideaal voor 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen en een kind. Het appartement bestaat uit 1 kamer met een open slaapgedeelte (met een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden), een 2-persoonsslaapbank, een kitchenette en een douche en toilet.

Het 4-persoonsappartement van 45m2 is ideaal voor 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen en een kind. Het appartement bestaat uit 2 kamers, waarvan een 2-persoonsslaapkamer en een woonkamer met een 2-persoonsslaapbank, een kitchenette en een douche en toilet.

Prijs vanaf € 49,- per persoon per 3 nachten