Het strand aan de Oostzee, Polen

Reviews 2017

Beste mevrouw Simonse

Onze citytrip naar Krakau was een echte meevaller. Alles is naar wens verlopen waarvoor dank. We zullen Simonse Tours zeker aan vrienden en collega’s aanbevelen voor de onberispelijke organisatie.

Met vriendelijke groeten 

Y. M. uit België
november 2017

Geachte mevrouw Simonse,

Door omstandigheden zijn we later met onze reacties dan gepland.

We hebben een prima reis gehad. Alles klopte en liep op rolletjes.

De auto is inmiddels geheel gerepareerd! Het was attent dat u ons nog  even belde na de aanrijding. We hebben gewoon door kunnen rijden, gelukkig.

Dank voor uw goede zorgen. Het was een fijne reis.

Met vriendelijke groeten.

Eke Wiersma & Arnold Weitner
november 2017

Beste Barbara 

Graag wil ik je nog bedanken voor de feilloze organisatie van onze vakantie. Tot nu toe beval ik aan iedereen die erachter vroeg Simonsetours aan.

Groetjes en misschien tot een volgende keer!

Peggy Alaerts uit Zichem, België
november 2017

Beste mevrouw Simonse

De reis naar Krakau /Auschwitz van deze maand met 6 personen  ,was echt perfect geregeld. Van A tot Z helemaal niks op aan te merk . Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd .

Als we ooit nog besluiten om een stedentrip te maken zullen we zeker weer bij u boeken .

Fam van Roekel
oktober 2017

brief reactie 2
Vliegreis Krakau reactie
 

Beste mevrouw Simonse,

We hebben genoten en waren erg onder de indruk van onze trip naar Krakau en Auschwitz.

Bedankt voor de perfecte organisatie. Wie weet tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Familie Leenhouts
oktober 2017

Beste Barbara,

gisteren terug gekomen uit Krakau en ik wil je heel graag bedanken voor de uitstekend verzorgde reis. Alles was perfect geregeld en verliep heel soepel

Het hotel was echt goed, ontbijt prima verzorgd en de excursie was zeker de moeite waard.

nogmaals hartelijk dank en ik kan iedereen aanraden om voor Krakau, of andere bestemming, bij jou te boeken !

met vriendelijke groeten, 

Hans Offerman
oktober 2017

Dag Barbara,

Via deze mail wil ik (wij) laten weten dat wij ontzettend genoten hebben van Krakau.

Wat een prachtige stad en wat een ontzettend leuke gids (Wotek). Hij heeft zoveel verteld en super enthousiast.

Auschwitz en Birkenau heel indrukwekkend en eigenlijk moet iedere burger dit hebben gezien. Wat hebben die mensen toch moeten meemaken. Vreselijk.

De zoutmijnen zijn we niet aan toegekomen maar dat gaan we zeker nog xtje doen.

Kortom dank je wel voor alles wat je voor ons hebt geregeld.

Groetjes Tootje Klerx
september 2017

Geachte mevrouw Simonse,

We hebben met uw organisatie een reis gemaakt naar Krakau van 12 tot en met 15 september. In deze reis zaten tevens een bezoek aan Auschwitz (Birkenau) en de zoutmijnen begrepen. We logeerden in hotel Kazimierz II.

Wij zijn bijzonder tevreden over deze reis. De transfers van en naar het vliegveld waren goed geregeld. Het hotel was goed, mooi gelegen in de Joodse wijk en het ontbijt uitstekend.

De excursies waren perfect georganiseerd: we zijn volgens afspraak opgehaald en teruggebracht bij ons hotel. De gidsen waren prima. De reisleiding was aanwezig daar waar ze moest zijn en bovendien uiterst behulpzaam.

Wij zullen uw organisatie zeker aanbevelen en hopen in de toekomst nog vaker van uw diensten gebruik te kunnen make

Met vriendelijke groet,

gezelschap Peeters-Hoeks
september 2017

Beste mevrouw Simonse, 

We zijn inmiddels alweer 3 weekjes terug van onze vakantie naar Polen.

Het was een mooie vakantie en Warschau & Krakau zijn mooie steden. 

Dank u wel voor de organisatie van de reis! Ook namens de andere 4 medereizigers. Door uw inzet is de reis en vakantie prima verlopen.

Met vriendelijke groet,

Ingrid Vluggen
september 2017

Beste Barbara Simonse, 

Afgelopen zaterdagavond zijn wij terug gekomen van onze reis naar Krakau. We wilden u alleen laten weten dat wij, ondanks de voor ons moeilijke omstandigheden, genoten hebben van deze bijzondere reis.

Het hotel was in één woord geweldig, prachtige kamers, geweldig ontbijt en zeer attent personeel. We hebben prachtige kerken en synagogen gezien en een indrukwekkend bezoek aan Auschwitz gebracht.

We kunnen deze reis aan iedereen aanbevelen ! 

U nogmaals dank voor het beantwoorden van onze vragen en het helpen met het omzetten van de reis. 

Met vriendelijke groet van ons allen, 

C. G.
september 2017

Beste Barbara,

Net terug van een onvergetelijke vakantie in Krakau.

We zitten nog steeds in de wolken met ons hoofd, want wat was alles goed geregeld en wat een top hotel heb je ons gegeven op een top  locatie. Hotel Kazimierz in de wijk Kazimierz. Wat een ongelofelijke mooie sfeervolle wijk en wat hebben wij met ons gezin mogen genieten van dit alles.

De excursies naar de zoutmijnen en Auschwitz waren erg mooi en ook onvergetelijk.

De trips die we zelf nog gemaakt hebben naar het lakenhal, schindlers factory en de wawelheuvel waren ook prachtig.

Nooit verwacht maar wel gebeurt is dat ik echt verliefd ben geworden op Krakau…en waarom ?? geen idee, want het is geen mooie stad qua uiterlijk maar hij is zo enorm sfeervol en de mensen zijn zo enorm aardig…heerlijk gewoon, wij komen zeker nog een keer terug.

Nogmaals heel erg bedankt voor deze vakantie.

met hele vriendelijke groetjes,

Familie van Leeuwen, Hellevoetsluis
september 2017

Beste Mw. Simonse, 

We hebben een heerlijk reis gehad naar Gdansk.

Het hotel was prima, vriendelijke mensen.

De stad was overweldigend. Het nieuwe museum hebben we ook aan de buitenkant bekeken.

Fijn dat u de instapkaarten doorstuurde naar het hotel.

Hartelijk dank voor uw goede zorgen.

Met vriendelijke groet,

Martha Botter
september 2017

Hallo Barbara,

We zijn vorige week teruggekomen na een prachtige vakantie!

Alles was uitstekend geregeld, de kastelen geweldig, de hotels in de steden fijn in de oude binnenstad.  En wat een mooie landen, qua natuur en cultuur!

Kortom een onvergetelijke vakantie !

We zullen dit zeker doorgeven.

Veel succes met je reisbureau.

En bedankt voor de goed geregelde vakantie!

Vriendelijke groet, ook namens Aad,

Anja Biemold
augustus 2017

Beste mevrouw 

Intussen zijn wij een kleine week terug van Polen. 

De hotels die u heeft geselecteerd zijn stuk voor stuk bijzonder kwalitatief, en de mensen zeer vriendelijk. Elk hotel heeft zijn eigen stijl en eigen omvang, maar wij hebben nergens ook maar de  minste negatieve ervaring, wel integendeel. 

Wij hebben een zeer aangename reis gehad!  

Dank voor de organisatie, die prijs-kwaliteit top is. 

Volgend jaar denken wij eraan het Zuiden te verkennen… 

Hartelijke groet 

Peter De Craene
augustus 2017
Dag Barbara,

 

Wat een bijzonder land, wat een bijzondere vakantie. We hebben genoten, gelachen en gehuiverd. Een land dat geschiedenis ademt, herinneringen aan leed en plezier in het nu liggen dicht naast elkaar. Heel bijzonder om te zijn. Indrukwekkend.

Dank voor alles wat je geregeld hebt. De taxi’s waren op tijd en heel prettig, de excursie naar Auschwitz was heel goed geregeld, echt geweldig hoe de chauffeur alles regelde en voor onze zorgde, heel bijzonder.  Hotel Krakau en Zakopane waren uitstekend.  schoon en hele aardige staf. Het hotel in Wraclow was schoon en goed, 

In totaal : Echt geweldig hoe gewoon alles uitstekend geregeld was Heel veel dank 

Wat kleine opmerkingen en tips: 

De excusie naar de zoutmijnen via Cracow Tours was kwalitatief iets minder.  De bus reed een uur door Krakau om daarna iedereen over te laden in andere busjes,  , over de gids waren de meningen verdeeld. Er was echt een kwaliteitsverschil tussen de twee excursie aanbieders. De andere aanbieder (die ons ook ophaalde van het vliegveld vond ik echt beter) 

Het enige wat wat minder was, maar waar jij niets aan kon doen was de bustocht naar Zakopane. Het was heel heet buiten (36 graden C) en de airoc deed het nauwelijks en er stond een enorme file. Dat was een hele warme vier uur durende rit. Ik begreep dat dat kwam omdat heel Polen zijn lange weekend in Zakopane en dat soort plaatsen door wilde brengen. 

Een advies : bied in Zakopane ook een mini excursie de bergen in aan voor een halve dag. Overigens hebben en Krakau en  Zakopane een leuke aqua parken! Goed voor mensen met kinderen als het zo warm is al het vorige week was. Wat natuurlijk wel heerlijk was, nauwelijks een spatje regen gehad.

Kortom, heel veel dank voor het uitstekende organiseren! 

Hieronder mijn impressie van het bezoek aan Auswitz.

Met vriendelijke groeten
Elise

“Dit nooit meer”

Auschwitz I Een snikhete dag, duizenden bezoekers, en toch is het stil. De gids loodst ons van barak naar barak. Vitrines vol met  potten, kannen en pannen, keukenspullen. Met brillen. Met schoenen. Met haar. Spullen van mensen die niet, of misschien sommige toch wel, wisten waar ze naar op weg waren. Tussen de verweerde donkere schoenen een enkele knalrode. Dat raakt. Koffers met namen en geboortedata. Getallen (1,5 miljoen joden, 60.000 Nederlanders, enorme aantallen Bulgaren en Hongaren)  krijgen namen. En dan rijen met foto’s.  Foto’s van mensen waar nog een foto van werd genomen. De eerste mensen die hier de dood vonden. Ze kijken je aan.  Getallen worden namen, namen worden mensen. Mensen die je aankijken.  Het schuurt, het steekt, het doet pijn.

Barakken, starafbarakken. Beelden die je kent uit de films. Eigenlijk zijn de barakken te schoon. Wat moet het gestonken hebben, vies zijn geweest, onhoudbaar op dagen met dezelfde hitte (37 graden C) als vandaag, en op de inkoude dagen in de winter.  De muur waar tegen mensen werden doodgeschoten. De hokken waar mensen staand in werden opgesloten met zijn vieren op minimale ruimte.

En dan de gaskamer. De ovens. Het gat in het dak waardoor Cycklon B naar binnen werd geworpen. Als je goed luistert kun je de mensen nog horen gillen. 

Het is misschien niet eens wat je ziet, maar vooral wat je weet wat deze plek zo beklemmend maakt. Wat je ziet wordt opgevuld met gehoorde verhalen, gelezen boeken, films, ervaringen.  Na een uur wil ik er eigenlijk wel uit, maar we maken de ronde af. Björn en ik lopen achter de groep aan, nemen soms de stilte van het even niet met anderen zijn.  En tot mijn verbazing mag dat van de gids. Die laat de groep wachten en spoort ons niet aan tot doorlopen.

Auswitzch II of wel Birkenau is enorm. Groots en massaal. En daar is die treinrails, die poort. Mensen buigen zich over de rails, over die laatste momenten in de treinen die hier binnen kwamen. Zoals in de gebouwen de uitgesleten traptreden stille getuigen zijn van laatste voetstappen in mensenlevens.

Roept het op tot  “dit nooit meer” zo’n bezoek. Ja en nee. In een internet tijdperk zijn de foto’s al gezien, de beelden al bekend. De beklemming zit in elke  millimeter, voelbaar in elke stap, zichtbaar in elke foto.

Toch vroeg ik me even af of het niet rauwer en viezer, moet. Wie wil kan zich hier voor de echte gruwel verstoppen. Tegelijk, als het rauwer en viezer is is het helemaal onverdraaglijk.

Maar ik realiseer me Auswitzch bezoeken siddert na, schudt je niet niet zomaar van je af. Het “nooit meer” vreet  zich langzaam een weg naar binnen.
Stuur de mannen uit Charlottesville hierheen, laat ze de meest gruwelijke films zien en dwing ze de foto’s te bekijken van mensen. Mensen die niets hadden gedaan. Anderhalfmiljoen onschuldige doden. Laat ze er uren naar kijken.
En laat ze dan praten met nabestaanden. Met grote verhalen uit de shoa en kleine verhalen van de kinderen van de hongerwinter. Met mensen gevlucht uit de oorlog gisteren en vandaag. Die kunnen vertellen wat er gebeurt als haat een antwoord op leegte is. Die je aan kunnen kijken met ogen die de geschiedenis in zich weerspiegelen.  Misschien helpt het.

Dit nooit meer.

Hoe vaak is het inmiddels al gebeurd?

Elise
augustus 2017

Heel graag willen wij ook laten weten hoe geweldig onze vakantie met eigen vervoer dit jaar naar Noord Polen was.

Alle overnachtingen waren weer prima geregeld en helemaal naar onze eigen wensen aangepast. Het was steeds weer een verrassing en heel afwisselend, van een klein hotelletje vlakbij een stad of een heerlijk buitenverblijf aan het water of zelfs in een heus kasteel. Allemaal schoon en goed ontbijt.

Voor alle plaatsen die wij bezochten leuke tips gekregen en voldoende tijd om zelf nog van alles te ontdekken. Net als vorig jaar in Zuid Polen hebben wij genoten.

Wij laten ons graag nog een keer verrassen door een andere Polen reis van Simonse Tours.

Dankjewel Barbara.

Cor en Elly Kouwenberg uit Arnhem
augustus 2017

Beste Barbara,

Hierbij willen wij je bedanken voor de goede organisatie van bovenstaande reis. We hebben er echt van genoten. Alles is zeer vlot verlopen, de hotels waren prima, het personeel supervriendelijk. 

Eén kleine opmerking (maar dat is persoonlijk): wij hebben in Krakau zowel de zoutmijn als Auschwitz bezocht en daarom mocht voor ons het verblijf in Krakau een dagje (of twee ) langer zijn. Ook in Zakopane hadden we wel een dagje langer willen blijven, omdat het zo fantastisch mooi is.

We beseffen nu, dat we dat natuurlijk aan jou hadden kunnen vragen of die mogelijkheid bestond. Dus het is absoluut geen kritiek, enkel maar een bedenking van ons.

Met vriendelijke groet,

Pascale Roggemans & Roman Zamlynskyj uit België
augustus 2017

Geachte mevrouw Simonse, beste Barbara,

Hartelijk dank voor onze prachtige Kastelenrondreis door het zuiden van Polen. Het was geweldig hoe in zeer korte tijd de zaken voor ons voor elkaar waren.

De reis zelf is ons uitstekend bevallen. Mooie locaties, prima bediening en goed eten. Ook de excursies waren goed geregeld.

Polen heeft ons hart veroverd.

Wij gaan in de toekomst zeker nogmaals.

Hartelijke groeten,

Carla en Jan Beukelman
augustus 2017 

Dag mevrouw, 

We hebben een mooie reis gehad. Heel afwisselend en goed georganiseerd. Vooral Krakau is een prachtige stad! De dag naar Auschwitz was prima georganiseerd. 

Leuke hotels, vooral de diversiteit is leuk en overal aardige mensen! En het mooie weer reisde met ons mee!

Hartelijk dank en veel succes met uw reis bureau!

Gr party van Leussen 
augustus 2017

Hele mooie en leerzame reis alles klopte groetjes

Gert uit cothen 
juli 2017

Beste mevrouw Simonse,

We zijn ondertussen al weer enkele weken terug van onze reis naar noord Polen en willen u nog even laten weten dat we weer een hele fijne vakantie hebben gehad. De hotels waren heel goed en we hebben veel gezien.

Vorig jaar hebben we de reis naar zuid Polen gemaakt en we kunnen nu zeggen dat Polen een fijn vakantieland is.

We willen u bedanken voor het regelen van onze mooie vakanties. Het is fijn om een probleemloze vakantie te hebben.

Met vriendelijke groet,

Aad, Arjen en Anneke van den Oever
juli 2017

Hallo mevrouw Simonse, 

Wij willen u nog bedanken voor de hulp en het organiseren van onze vakantie naar Polen. Het was een geweldige rondreis door zuid Polen. We hebben veel gezien en een goede indruk van Polen gekregen. Mooie steden als Krakau en Wroclaw. We hebben ook genoten van de natuur en de bergen. Het was een afwisselend programma wat ons zeer beviel. De kasteelhotels hadden wij zo nooit kunnen vinden. Deze waren top! 

Met vriendelijke groet, 

Wilma Voet en Carool Peters
juli 2017

Goedenavond Barbara,

Inmiddels zijn we al weer een week terug uit Polen. We wilden even zeggen dat we het ontzettend naar onze zin gehad hebben en Polen ontzettend leuk vinden. Ook hebben we heerlijk gegeten, van alles geprobeerd. Ook het weer zat mee. We hebben lekker buiten kunnen eten en Krakau was nog niet al te druk. Wel gezellig veel mensen, maar je kon overal nog goed terecht. Auswich was heel indrukwekkend en de zoutmijn heel geweldig. En de Polen zijn inderdaad heel vriendelijk.

Een klein minpuntje: hotel Fian was niet met de rolstoel bereikbaar. Gelukkig waren het maar 8 treetjes en een leuning waardoor mijn partner toch naar binnen kon. Ontbijt mocht ik halen en konden we op de kamer opeten.

Verder waren alle hotels (en ook hotel Fian) goed. We stonden ook verbaasd van het ontbijt in het hotel in Krakau, dat was ontzettend uitgebreid.

Kortom, we hebben genoten van Polen en wie weet kloppen we nog eens bij je aan.

Met vriendelijke groet,

A. en N. uit Zoetermeer
juni 2017

Goedemiddag,

We zijn alweer ruim een week terug van onze Polen-reis. Hoogste tijd om je te laten weten dat we een hele fijne vakantie hebben gehad.

Alles was erg goed geregeld en is prima verlopen. 

Wat een historisch indrukwekkend, groen en opgeruimd land. Polen is ons zeer positief bevallen en we raden deze reis ook zeker anderen aan 

Bedankt!

Hartelijke groeten,

Marieke en Daan Salakory Waalderink
juni 2017

Onze 7 daagse reis met daarin: vlucht naar Warschau / verblijf in Hotel Golden Tulip Warschau  / treinreis naar Krakau / verblijf in Hotel Legend Krakau  / terugreis vanaf Krakau airport naar Eindhoven is perfect verlopen! De vluchten, de taxi busjes, de bijgevoegde info, hotels in beide steden hebben volledig aan onze verwachtingen voldaan. Hotel Golden Tulip Warschau Center was een uitstekende keus! Hotel Legend is in alle opzichten een prima uitvalbasis, dicht bij Rynek en Wawel maar ook op loopafstand van station Rynek Glowny.

Wij zijn dan ook uitermate tevreden!

We zullen de naam Simonsetours dan ook met enthousiasme uitdragen en bij een volgende gelegenheid graag weer van haar diensten gebruikmaken!

Het was in een woord Top!!

Wij wensen je fijne dagen en graag tot een volgend keer!

Met vriendelijke groet,

Jan en Mieke Vogels
Sint- Oedenrode, juni 2017

Hallo Barbara,

Al weer een paar dagen thuis…

Even een berichtje van een paar zeer tevreden reizigers.

Bedankt voor de goede voorbereiding van onze reis door Polen en de Baltische staten. We hebben genoten van de bezochte steden en suggesties uit je reisplan.  We denken voor volgend jaar een reis door Zuid-Polen te maken, een paar dagen Dresden vooraf en een paar dagen Praag erna. Tegen die tijd nemen we wel contact op!

Groetjes H.R.
mei 2017 

Goede Avond Mevr. Barbara Simonse,

Bij deze willen wij U graag bedanken voor alles goede zorgen ivm Krakau! We hebben hele leuke dagen gehad in Krakau en prima verzorgd!! 

Mijn complimenten aan U dat u zo correct/vriendelijk en behulpzaam bent en ook vanwege hulp etc bij eventuele problemenafhandeling bv terplaatse!

Nogmaals hartelijk dank en zal U zeer aanbevelen bij fam/vrienden/kennissen! 

Mocht het zijn dat wij ooit nog eens terug gaan naar Polen(Warschau etc),dan zal ik zeer zekers aan U denken en zult U van ons terughoren. 

Met hartelijke groetjes uit het zuiden,Maastricht,

De heren Huub Reintjens en Jean-Pierre Claassen
mei 2017

Barbara.

Ik wil je even bedanken voor de reis naar Riga die jij voor ons geregeld hebt. We krijgen alleen maar positieve reacties van de deelnemers en dat is erg fijn.

Een paar reacties heb ik inmiddels naar je doorgemaild.

Nogmaals hartelijk dank. 

PV

Met vriendelijke groet,

Everdine te Dorsthorst
Personeelas Vereniging Kempenhaeghe
mei 2017

Hoi.

Frits en Ine hebben een geweldige stedentrip gehad van 29 april tot 2 mei.

Droog zonnig 13 graden en ontzettend veel gezien. Een goed duidelijk Engels sprekende gidse Gita. Een goed hotel gelegen in het centrum.

En veel gelopen. Mooie stad en paleis Rundale.

Groetjes. Frits en Ine
mei 2017  

Hallo,

We hebben erg genoten van deze stedentrip. Het was prima georganiseerd. Wat een luxe als alles voor je wordt geregeld.

Ook fijn dat je veel vrije tijd hebt om zelf dingen te ondernemen en een leuke gids krijgt voor de stadstoer en excursie Paleis Rundale.

Groetjes Lies en Jean
mei 2017

Beste mevrouw Simonse,

We zijn net terug uit de Baltische Staten. Het was een prachtige reis en prima door u georganiseerd. Bedankt daarvoor.

We zijn onder de indruk van deze landen geraakt. Zo’n heftige geschiedenis en dan zo maar lid van de EU.  Imponerende steden. Prima hotels in de stadscenta. WiFi op elk maar denkbare plaats en een goed Engels sprekende bevolking.

We hebben genoten.

Vriendelijke groet,

Lidy Calis en Klaas Meester
mei 2017

Geachte mevrouw Simonse,

Dinsdag weer teruggekomen uit het mooie Krakau.

Ik wilde u even laten weten dat alles tiptop in orde was. De Duitse gids in Auschwitz was zeer bijzonder goed en maakte het samen met de sneeuwstorm die er woedde nog extra speciaal en doordringend. Mijn 2e highlight was de dame met de hermelijn. Sta je in het Louvre met 1000 man te dringen voor de Mona Lisa achter glas; hier sta met je met een paar man voor 8 zloty voor een prachtig neergehangen dame met hermelijn. Een topervaring.

Nogmaals dank voor al uw bemoeienis en aanspreekbaarheid en de mond op mond reclame zal zeker haar werk doen.

Vriendelijke groet,

Ellen Veltman
april 2017

Beste Barbara,

Bedankt voor het regelen van onze Krakauvakantie. Alles klopte. We hebben zelf de zoutmijnen nog op donderdag geregeld. Transferchauffeurs waren echt topklasse.

Grote klasse.

Met vr. gr,

Anton Wesselius
april 20017

Hallo mevrouw,

Wij willen U bedanken voor de goed georganiseerde reis naar Polen die wij hebben gemaakt van 21 april tot en met 27 april 2017. Alles klopte precies.

Met vriendelijke groet,

T.en C, v. W.
april 2017
Hallo Barbara,

 

Namens onze groep van 5 reizigers hartelijk dank voor de perfect geregelde reis naar Krakow.
Het is ons uitstekend bevallen. Stad is prachtig!!! Het is zeker voor herhaling vatbaar misschien in combinatie met Warschau.

Nogmaals dank voor uw goede zorgen en wie weet tot bels.

Groet Lisette Sliep
april 2017

Dag Barbara,

Onze reis naar Krakau is geweldig geweest. 

Indrukwekkende excursies maar ook vele gezellige terrassen met heerlijke hapjes en drankjes in de prachtige stad Krakow. Daarbij schitterend weer!

Het hotel was prima met vriendelijk personeel.

Hartelijk dank voor de informatie en goede organisatie.

Wie weet, tot een volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Francien Bergen
Sint-Oedenrode, april 2017

Hallo Simonse 

Hier hartelijk bedankt voor de prima georganiseerde reis.We hebben ons erg vermaakt. Het was een skitterende trip. Alles goed geregeld net hotel vriendelijke mensen.

Het is zeker een aanrader, en dat ga ik ook doen. Het was gewoon prachtig.

Bedankt voor de goede zorgen.

Gr Fred
Dhr. Fred Kuijpers uit Bakel
maart 2017

Beste Barbara,

Wij hebben een geweldige trip naar Warschau gehad. Super lieve mensen, gastvrijheid, lekker gegeten,veilig ….. kortom gezegd was een succes trip. Nogmaals bedankt voor het  regelen van deze reis.

Misschien willen wij in mei of juni naar Krakau ook paar dagen weg gaan. Wat kan jij ons aanbieden wat  Krakau betreft?

Met vriendelijke groet,

Nevenka
 januari 2017

Dag Barbara,

Gisteren teruggekomen van Polen. We hadden een heel prettig verblijf, in een goed hotel, met vriendelijk en behulpzaam personeel en goede ligging. Ook de excursie naar Auswitsch was prima in orde. En als we uit het kamp kwamen , kregen we een broodje met flesje water, we moesten dus zeker niets meenemen.

Kort samengevat . …. voor ons een geslaagd weekend voor een mooie prijs.

Hartelijk dank en bij een volgend bezoek aan Krakau nemen we zeker hetzelfde hotel.

Vriendelijke groeten

Patricia Herckens
januari 2017