Kastelenreis Zuid Polen - Paleis Czarny Las

Paleis Czarny Las

Het 4* Hotel Paleis Czarny Las  is gevestigd in een  volledig gerenoveerd historisch paleis uit het  begin van de 20e eeuw. Het ligt ca 30 km van Czestochowa, bekend om het Klooster van Zwarte Madonna  en 120 km van Krakow.

Het  is een exclusief hotel met stijlvolle en comfortabele kamers uitgerust met douche en toilet,  TV met satellietontvangst, gratis Wifi, telefoon, radio en een kluisje. Het hotel  heeft een sfeervol restaurant waar Poolse en Europese gerechten worden geserveerd.  Het hotel beschikt  over een  wijnkelder, een sauna en een fitnesszaal, ook worden er fietsen en quads verhuurd. Een kaart  met fietsroutes in de omgeving is bij de receptie verkrijgbaar. Liefhebbers van de hengelsport kunnen in de vijver naast het hotel gaan vissen. Zowel de fietsen als de hengels zijn voor de hotelgasten gratis te gebruiken. Gasten van Simonse Tours kunnen bovendien gratis gebruik maken van de aromasauna. 

Op ca 30 km afstand, in plaats Tarnowskie Gory, is een zilvermijn die bezocht kan worden.

Op 22 km van Paleis Czarny Las, in plaatje Konopiska, bevindt zich een 18 holes golfbaan, Rosa Private Golf Club. Uw verblijf in Czarny Las kan met een dag golfen worden gecombineerd. Voor onze speciale aanbieding – zie prijzen.

Afstand vanaf Utrecht ca. 1120 km