Het Reuzengebergte In Polen

Huisjes nabij Karpacz

Dit complex van 5 houten huisjes bevindt zich in de provincie Neder-Silesië in het zuidwesten van Polen. Het is gelegen aan de voet van de Snieżka Berg (1600 m b.z.s.) in het Reuzengebergte  (Karkonosze in het Pools),  nabij de bekende vakantieoord Karpacz.

Het gehele terrein is omheind. Er is een overdekte barbecue plek,  een plaats voor een kampvuur evenals een kinderspeelplaats.  Op het terrein bevindt zich tevens een sauna.  Ook kunt u bij de eigenaresse massages reserveren.

Ieder huisje bestaat uit een woonkamer met een geheel uitgeruste kitchenette (o.a. een magnetron, een koelkast, een waterkoker en een compleet servies), een woonkamer met een zit/slaapbank voor 2 personen en een douche en toilet. Verder hebben de huisjes een overdekte terras met tuinmeubelen en zijn uitgerust met airconditioning.

Huisje 1 – 25m2 max. 4 personen
Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Huisje 2 –  80m2  max. 10 personen
Er zijn twee slaapkamers – een met 2 x tweepersoonsbedden en een eenpersoonsbed en de tweede – met een twee- en een eenpersoonsbed.

Huisje 3  – 90m2   max. 11 personen
Er zijn twee slaapkamers, een met 2 x tweepersoonsbedden en een eenpersoonsbed en de tweede – met twee tweepersoonsbedden.

Prijzen vanaf (ook geldig in juli en augustus), minimaal verblijf 3 nachten:
Huisje 1 – vanaf € 99,- per nacht
Huisje 2 – vanaf € 170,- per nacht
Huisje 3 – vanaf € 180,- per nacht