5-daagse golfreis Krakau - vliegreis

Krakau in het zuiden van Polen  is in de laatste jaren een Europese topbestemming geworden. In januari 2015 is deze stad  door Zoover voor de 2de keer verkozen tot de stedentrip van Europa. In deze voormalige hoofdstad van Polen zult u ogen te kort komen. U kunt wandelen over het oude Marktplein met zijn vele gezellige cafés, restaurants en terrassen.  U kunt souvenirs kopen in de sfeervolle Lakenhallen. U bezoekt de gotische Mariakerk met haar 15e-eeuwse altaar. Het koninklijk kasteel Wawel met haar kathedraal mag u zeker niet missen Ook kunt u er heerlijk winkelen of van een terrasje genieten.

Voor golfliefhebbers hebben we een combinatie van een bezoek aan Krakau met  een dag golfen op de Krakow Valley Golf & Country Club,  een prachtige 18 hole kampioenschapsbaan  gelegen op een 160 ha groot terrein in het Czestochowa hoogland  op ca 30 km van Krakau. De baan heeft een uniek ontwerp met prachtig glooiende heuvels en massieve rotsformaties en is zowel een uitdaging voor de beginnende als voor de gevorderde speler. De combinatie van de unieke baan en het prachtige landschap hebben Krakow Valley  een plaats bezorgd in de top van de Europese golfbanen.

Om uw reis compleet te maken staat er ook een excursie op  het programma. U kunt kiezen uit een excursie naar de voormalige concentratiekampen Auschwitz en Birkenau, een bezoek aan de unieke  zoutmijnen die op de UNESCO-lijst staan, een rondleiding Krakau op de fiets of een communistische tour per trabantje. 

Inclusief :

 

 
 


Informatie over excursies vanuit Krakow