10735_Slowinski_WLO_HR

De Oostzeekust - Hotel Dworek Jamneński in Łazy

Hotel Dworek Jamneński ligt in de plaats Łazy in West Pommeren, op 6 minuten lopen van het brede Oostzeestrand en op 200 m van het Jamnomeer.

Hotel Dworek Jamneński heeft kamers met eigen douche en toilet, flatscreen TV, een bureau, strijkijzer en een strijkplank. Er is gratis Wifi.  Kamers voor 3 personen en familiekamers bestaande uit 2 x 2-persoonskamers zijn beschikbaar. Het hotel heeft een terras en barbecuemogelijkheden. Er is een speelplaats voor kinderen. Vanaf 15 juni tot 27 augustus verblijft u hier op basis van half pension. Overige perioden – op basis van logies en ontbijt.

Łazy is een klein vissersdorp en vakantieoord dat deel uitmaakt van een beschermd natuurgebied Koszalinski Kust (Koszalinski Pas Nadmorski). Badplaatsen Mielno en Dabki en grote stad Koszalin liggen op ca. 12 km afstand.  Op ca.100 km afstand ligt het Słowiński Nationaal Park, bekend om haar ‘bewegende’ duinen. Het uiterlijk van deze ‘wandelende’ duinen verandert soms van dag tot dag afhankelijk van de windkracht en de windrichting. De kruinen van de duinen kunnen zich tot 10m per jaar verplaatsen. Na voorbijgang van het stuifzand komen dode bossen weer te voorschijn. Het park staat op de lijst van biosfeerreservaten onder UNESCO Mens- en Biosfeerprogramma. 

Prijs vanaf € 55,- p.p.p.d. op basis van half pension